Har dere prismatch?

Ja, vi har 14 dages prismatch*. Det betyr at hvis du finner en identisk vare til en lavere pris hos en nasjonal konkurrent innen for en radius av 50 km. fra vår butikk, så refunderer vi prisforskjellen. Det forutsetter dog at varen kan leveres et annet sted her og nå. Du kan henvende deg i en av våre butikker. Du må medbringe dokumentasjon i form av en annonse, katalog eller faktura.

Les mer om vår prismatch

*Prismatch gjelder ikke for varer som andre kun har for salg i et begrenset kø- og åpningstilbud, omfang og tid, skaffevarer samt nettbutikker uten fysiske butikker.

Prismatch på Continental-dekk
Du kan også få prismatch på Continental-dekk i vår nettbutikk og i våre butikker. Vi matcher enhver pris fra alle norske leverandører. Det kan bl.a. være dekksentre og norske nettbutikker, som har samme service og leveringsbetingelser som oss samt base i Norge. Du kan få prismatch når det er snakk om nøyaktig samme dekk (type, modell, lasteindeks, hastighetskode). Varen skal dessuten være tilgjengelig for øyeblikkelig levering hos den andre leverandøren. For å benytte deg av prismatch kan du kontakte kundeservice på thansen@thansen.no, eller besøke en av våre mange butikker. Du må ha med dokumentasjon på prisen og den skal være tilgengelig for alle.