Elektronikk

Stort utvalg av elektronikk

Her finner du et stort utvalg av elektronikk. Vi har alt fra mobilholdere, adaptere, powerbank, høretelefoner, høyttalere, USB-kabler, reiseadaptere og ladere.

Mobilholder til bilen
De fleste nordmenn har i dag en smarttelefon eller iPhone, som de også bruker når de kjører bil. Du kan tale håndfritt i mobilen med en mobilholder. Det er ikke lovlig å snakke i håndholdt telefon, når du kjører bil. Du finner mobilholdere med sugekopp, til CD-rom, dashbord, luftekanal og nakkestøtte.

Ekstra strøm på mobil og tablet
Du kan unngå at din smarttelefon/iPhone eller tablet/iPad går tom for strøm med en powerbank eller adapter. De kan brukes alle steder, der du ikke har adgang til en stikkontakt som eksempelvis bilen. Så kan du alltid lade din mobil.

Du finner også ladere /trådløse ladere samt USB-kabler til iPad/tablet samt smarttelefon/iPhone.

Få lyd igjennom
Vi har et stort utvalg av Bluetooth-høyttalere og DAB-radioer, som du kan bruke i hjemmet. Du kan avspille din yndlingsmusikk trådløst via din smarttelefon, iPhone, tablet eller andre enheter med Bluetooth. Vi har også hodetelefoner og høretelefoner med Bluetooth, som du kan bruke til eksempelvis trening eller til togturen.