Alt av utstyr og bildeler til din bil

Bilen er for mange uunnværlig i hverdagen både som transportmiddel til og fra jobb, henting av barn og til handling av dagligvarer. De firehjulte er også for mange deres kjæreste eiendel og et frirom fra hverdagens mange gjøremål. Langt de fleste elsker at merke kraftige hestekreftene under føttene, mens de lytter til tonene av deres yndlingsmusikk. For dem er det derfor viktig å ha utstyret i orden, som både gjør det lettere, gøyere og mer sikkert. Du finner også et stort utvalg av bildeler, hvis noe går i stykker. Og uten dekk og felger kommer du ikke langt. Derfor har vi samlet dekk til alle tider på året. Kort sagt, så har vi alt til din bil.

Når du taster inn din bils registreringsnummer eller velger merke, modell og årgang finner vi de bildelene, dekk eller felgene som passer til nettopp DIN bil.

Bildeler og utstyr til din bil
Vi har samlet et stort utvalg av bildeler med alt fra pærer og lykter, viskere, motorolje, bilbatterier, tennplugger, takbokser, barnestoler, bilpleie og bilverktøy. Vi har bildele og utstyr til alle bilmerker som Peugeot, Nissan, VW, Citroën, Toyota, Renault, Skoda, Mercedes, Ford, Hyundai, Audi, BMW, Fiat, Kia, Mazda, Opel, Suzuki og Volvo. 

Dekk til enhver tid
Dekk er din bils kontakt med veien, og hvis de ikke passer til sesongen, så bremser din bil ikke optimalt. Du kan også risikere å miste kontrollen på din bil. Det kan i verste fall få fatale følger for deg og dine nærmeste. Alle våre dekk er inndelt i kategoriene Best Buy og Premium, og de inneholder dekk fra bl.a. det kjente merket Continental. Kort fortalt har vi fokus på trafikksikre dekk til enhver bil og enhver pengebok. Vi har både vinterdekk, sommerdekk, helårsdekk samt dekk til campingvogner og tilhengere. Så du kan forbli sikkert kjørende. 

Solide stålfelger eller stilige alufelger?
Gå på oppdagelse i et stort utvalg av aluminiums felger i et stilrent design. Vi har også en lang rekke aluminiums felger godkjent til kjøring om vinteren, så du slipper å skifte til en litt mer kjedelig stålfelg, når snø og slaps rammer landet.