Black Friday + Black Week 2024

Black Friday avholdes hvert år fredagen etter den amerikanske Thanksgiving. I 2024 avholdes Black Friday fredag d. 29. november.

Hva er Black Friday
Black Friday stammer opprinnelig fra USA. Det er startskuddet på julegavehandelen, og amerikanerne strømmer til butikkene på den vanvittige tilbudsdagen. Det er nå kjent som verdens største handelsdag.

Black Friday i Norge
Black Friday har de senere år kommet til Norge og har raskt blitt populært hos nordmenn. Det bugner med tilbud, når Black Friday kommer den siste fredagen i november hvert år. Mange nordmenn kjøper deres julegaver med store besparelser – både på nett og i fysiske butikker. De senere årene har Black Friday utviklet seg til både Black Week og Black Weekend, så du har flere dager til å få fatt i de gode tilbudene.

 

Black Week i din lokale thansen

Tilbudene gjelder på både thansen.no og i din lokale thansen-butikk.
Våre medarbeidere står klare til å ta imot deg, og vise deg alle de gode tilbudene.

Click & Collect
Du kan alltid handle på nett på thansen.no. Men foretrekker du å komme innom en av våre butikker og få varen i hånden, kan du med fordel benytte deg av vår Click & Collect. Så er du raskt inne – og ute igjen.

Click & Collect gjør det enkelt og bekvemt å handle – lynraskt.

Når du bestiller og betaler på nett, er ordren klar i din butikk innen 30 minutter. Bare oppgi ordrenummer i kassen, så får du utlevert bestillingen din.

Lettere blir det ikke!

 

Kan vi hjelpe deg med noe?
Vårt personale står klare til å hjelpe deg ute i våre butikker, men hvis du heller vil handle hjemme fra sofaen, så kan du fortsatt få hjelp fra vårt dyktige kundeservice team. Finn oss på chatten eller ring oss, så skal vi nok hjelpe deg i mål. Vi sitter klare på chatten fra mandag - fredag kl. 08:00 - 20:00 og lørdag - søndag kl. 08:00 - 18:00.

 

365 dages returrett
Hos oss får du selvfølgelig alltid 365 dagers returrett – også på våre Black Friday-tilbud. Så du kan også kjøpe dine julegaver og adventsgaver hos oss.