Fritid

Alt til fritid

Her finner du et stort utvalg av fritidsutstyr. Vi har alt fra utstyr til skiferien, friluft, fiske, grill, trening, reiser og festival samt et utendørs spa. Trenger du til et frirom fra hverdagens gjøremål? Da har vi utstyret som kan hjelpe deg på vei.

Skiutstyr til hele familien
Vi har et kjempe utvalg av skiutstyr og tilbehør til hele familien, så I kan blive helt klar til skiferien – uansett hvilket vær dere møter. For å unngå skader på turen er det viktig, at sikkerheten er i orden, og at dere har det rette utstyret. Du finner eksempelvis skihjelmer, skibriller, ryggbeskyttere, skihansker, skistrømper og skiundertøy.

Alt til en tur ut i det fri
Elsker du naturen, og skal du en tur ut i naturen? Skal du overnatte i en gapahuk eller telt? Eller skal du kanskje på fottur i et naturskjønt område i skogen? Vi har et stort utvalg av friluftsutstyr. Du finner alt fra taburetter, tennstål, bestikk, vanntette vesker, myggnett, mygglys, gasskokebluss, insektlamper, hodelykter, lommelykter, liggeunderlag, soveposer og teltplugger. Vi har til både korte og lengre turer med forskjellig oppakning.

Festival
Har du bestilt billett til din neste festival? For å få den beste festivalopplevelsen er det viktig at du ikke mangler noe. Hos oss finner du utstyr som telt, liggeunderlag, soveposer, luftmadrasser, festivalstoler, batterier, lommelykter, kjølebokser, solbriller og ørepropper. Hvis regnet melder seg, finner du også ponchoer og vanntette og vindtette regnsett.

Skal du ut å reise? 
Hos oss finner du koffertmerker, nakkeputer, bagasjelåser, reiseadaptere, powerbank og vesker i forskjellige størrelser. Så kan du bli klar til din neste reise.

Få mer moro i hverdagen
Vil du gjerne hygge deg med vennene eller ha litt mer moro i hverdagen? Så kan du blant annet finne sparkesykkel, el-sparkesykkel, el-skateboard, fjernstyrt bil (Monster truck) og el-motorsykkel hos oss.

Trening og motion
Det er viktig å ha det rette utstyret når du skal trene. Enten du skal løpe, sykle eller til spinning. Vi har alt fra løpebluser, løpebukser, sykkelsko med klikkpedaler, sykkeltrøyer, drikkeflasker og høretelefoner.