Medlemsbetingelser

Betingelser for å motta nyheter fra thansen

 

Hva gis det samtykke til?
Ved å tilmelde deg kan du fremover motta nyheter og informasjon om thansens produktsortiment, herunder tilbud, konkurranser og arrangement på e-post, sms eller notifikasjoner. Du mottar kun henvendelser fra thansen, men det kan inneholde informasjoner fra og om våre samarbeidspartnere.

Hvordan gir du samtykke?
Hvis du kan akseptere betingelsene, utfyller du din kontaktinfo og setter kryss i «JA, TAKK», hvor du påfølgende mottar en e-post til bekreftelse. Når dette er gjort, har du gitt samtykke til at thansen AS (org.nr. 923 897 682), heretter kalt thansen, kan behandle dine opplysninger med det formål å sende deg nyhetsbrev og servicebeskjeder – vær oppmerksom på at du skal minimum være fylt 15 år.

Månedlig loddtrekning
Vi vil gjerne gjøre litt ekstra for våre trofaste mottakere. Derfor trekker vi lodd om tre gavekort til en verdi av 500 kr pr. stk. til bruk i en valgfri thansen-butikk. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter og du deltar automatisk når du er tilmeldt nyhetsbrevet.

Hvordan behandles personopplysningene?
Personopplysninger behandles fortrolig. De data som innsamles plasseres i en database på en sikker server, hvor kun relevante medarbeidere i thansen og våre betrodde samarbeidspartnere, har tilgang.

Har du spørsmål eller ønsker å lese mer om behandlingen av dine personopplysninger herunder videreformidling og sletting av data, samt dine rettigheter og klagemuligheter, så kan du finne informasjonen i vår info om personvern. Denne er alltid tilgjengelig på nettsiden vår.

Hvordan avmelder jeg meg?
Hvis du ikke ønsker å motta informasjoner fra oss, kan du til enhver tid trekke ditt samtykke tilbake ved å avmelde deg nederst i nyhetsbrevet, eller ved å sende en mail til personvern@thansen.no

 

Versjon 2

Oppdatert 02.juni 2020

Sammenlign