Medlemsbetingelser

Samtykke til T. Hansen kundeklubb medlemsbetingelser

Ved å utfylle ovenstående formular og trykke ”Meld på kundeklubb” gir du ditt samtykke til at T. Hansen AS, org.nr. 923 897 682, Vitaminveien 3, 0485 Oslo, heretter kalt T. Hansen, må behandle dine opplysninger, med det formålet å sende deg nyhetsbrev og servicebeskjeder.

Medlemskapet er gratis, men du må være fylt 15 år for å bli medlem.

Klubben er digital som betyr at du mottar all informasjon elektronisk.
Klubben gir deg adgang til nyhetsbrev, SMS, servicemeldinger, invitasjoner til lokale arrangementer, spesielle tilbud, inspirasjon og informasjon om alle produkter - spesielt innenfor bil, scooter, motorsykkel, sykler, camping, båt, elektronikk og verktøy som tilbys av T. Hansen.

Personopplysninger behandles fortrolig. De dataene som innsamles, plasseres på en sikker server i en database, hvor kun relevante medarbeidere i T. Hansen og våre samarbeidspartnere Klaviyo har adgang.

Dine opplysninger blir ikke solgt til 3. parter med fokus på markedsføring av andre virksomheter og deres produkter, men kan i spesielle tilfeller deles med relevante samarbeidspartnere, med fokus på å øke relevansen av nyhetsbrevenes innhold.

Har du spørsmål om eller ønsker du å lese mere om behandlingen av dine personopplysninger, som dine rettigheter og klagemuligheter, kan du orientere deg i T. Hansen retningslinjer for personvern, som alltid er tilgengelig på hjemmesiden under domenet www.thansen.no.

Du vil til enhver tid ha mulighet for å trekke ditt samtykke tilbake, hvis du ikke ønsker å motta informasjoner fra oss, trykk på ”avmelde nyhetsbrev” nederst i mailen, eller send en mail til persondata@thansen.no.

Version 1.1 Oppdatert dato 12 02 2020

Sammenlign