Medlemsbetingelser

Hva gis det samtykke til?
Når du avgir samtykke til å motta nyhetsbrev, aksepterer du å motta direkte elektronisk markedsføring, og kan derfor fremover motta nyheter og informasjoner om thansen sitt produktsortiment, herunder tilbud, konkurranser og events på mail, sms, beskjeder, samt målrettet markedsføring på nettet og sosiale medier (Facebook, Instagram og Google). Du mottar kun henvendelser fra thansen, men de kan inneholde informasjon om produkter fra våre samarbeidspartnere, som du kan få kjøpt hos oss.

Medlemsfordeler og betingelser
Vær oppmerksom på at du minimum skal ha fylt 15 år for å motta nyheter og informasjon fra oss, samt delta i konkur-ranser.

thansen har rett til å endre medlemsvilkårene med en måneds varsel. Endringene vil bli sendt til den e-postadressen som du har opplyst ved påmelding.

Hvordan gir du samtykke?
Hvis du aksepterer betingelsene kan du utfylle din kontaktinfo og sette kryss i "JA, TAKK". Hvor du påfølgende mottar en e-post til bekreftelse. Når dette er gjort, har du gitt samtykke til at thansen, kan sende deg e-post, sms, beskjeder, trekke vinnere av konkurranser samt sende målrettet markedsføring på nettet og sosiale medier (Facebook, Instagram og Google).

Hvordan avmelder jeg meg?
Hvis du ikke ønsker å motta informasjoner fra oss, kan du til enhver tid trekke ditt samtykke tilbake ved å avmelde deg nederst i nyhetsbrevet, eller ved å sende en mail til personvern@thansen.no.

Hvem er behandlingsansvarlig, og hvordan behandles personopplysningene? thansen AS (org.nr. 923 897 682), også kalt thansen er behandlingsansvarlig for de opplysningene som vi samler inn om deg. Har du spørsmål eller ønsker å lese mer om behandlingen av dine personopplysninger herunder videreformidling og sletting av data, samt dine rettigheter og klagemuligheter, så kan du finne informasjonen i vår info om personvern som alltid er tilgjengelig på hjemmesiden, eller ved å sende en mail til personvern@thansen.no

"Ja takk"
Jeg vil gjerne via e-post, sms og sosiale medier (Facebook, instagram og Google), motta direkte markedsføring og nyheter om T. Hansen Gruppen A/SÆ produkter, herunder tilbud, konkurranser og events. Jeg er informert om a avgivelse av dette samtykket er en betingelse for å motta nyhetsbrev, og at jeg til enhver tid kan trekke dette samtykket tilbake direkte via nyhetsbrevet eller ved at kontakte thansen på personvern@thansen.no.

Oppdatert 17. februar 2021