Bilstol Axkid Minikid 0-25 kg. gr. 0-2

Varenummer 34113

Informasjon

Bilstolen Axkid Minikid ble lansert i 2018 og er utviklet for å gi best mulig sikkerhet og komfort til både små og store barn. Den sørger samtidig for at de kan sitte bakovervendt så lenge som mulig.

Nye Axkid Minikid kommer med den innovative sidekollisjonsbeskyttelsen û ASIP (Axkid Side Impact Protection), som ble utviklet i samarbeid med et anerkjent kollisjonsinstitutt i Tyskland, og som gir best mulig beskyttelse for barnet ved en eventuell sidekollisjon. ASIP skal brukes på den siden av bilstolen som vender mot bildøren. ASIP er ikke nødvendig ved bruk av det midterste bilsetet.

Støttebenet på Axkid Minikid er blitt videreutviklet og forbedret, og kan nå trekkes ut kun med en knapp som er enklere å nå.
Stoltrekket er blitt bedre og er lettere å kle av og på, slik at man også har større mulighet for å vaske det. Nakkestøtten er tykkere og mer behagelig for å gi barnet optimal komfort når det sover. Den unike funksjonen med nakkestøtte og internsele, som justeres automatisk etter barnets høyde og størrelse når du strammer beltet, eksisterer fortsatt med en tydeligere nakkestøttebrems.

De selvstrammende underforankringsselene gjør monteringen enkel, siden bilstolen vippes på plass. De fem lenestillingene på fremsiden åpner for optimal vinkel for barnet ditt, avhengig av alder og lengde. Blir det behov for enda større vinkel, er vår helningskile et godt tillegg. Axkid Minikid er godkjent for 0-25 kg (ca. 125 cm, 6 år) og har fått utmerkede anmeldelser av flere uavhengige testinstitutter. Bilstolen er plussgodkjent opp til 25 kg, har fått utmerkelsen "Bra Val" av Folksam, "Beste prisverdi" av Best-i-test.nu og er Rollover-godkjent av VCA.

Axkid Minikid kommer alltid med en svart babypute for å gi bedre støtte til de aller minste barna. Axkid Minikid, 0-25 kg, erstatter ikke babystolen. Vi anbefaler alltid å begynne med babystolen fordi denne er best tilpasset de aller minste. Når barnet har vokst ut av babystolen, er Axkid Minikid et godt valg til barnet ditt slik at det kan sitte bakovervendt lenge.

Spesifikasjoner:
  • 0-25 kg
  • Det følger med en behagelig babypute
  • Stolen kan brukes bakovervendt til barn mellom 0-25 kg med bilens
  • sikkerhetssele
  • Stolen kan monteres på alle seter i bilen med sikkerhetsselen
  • Unik "rokke"-funksjon som gjør det enkelt å sette stolen fast i bilens sete
  • Fem innstillinger på ryggstøtten og ekstra langt støtteben
  • Plus-godkjent

Tilbehør

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Bilstol Axkid Minikid 0-25 kg. gr. 0-2
Spesifikasjoner: Bilstol Axkid Minikid 0-25 kg. gr. 0-2
Varenummer34113
Kategori Bilstol 9-18 Kg (GR 1)
Montering Beltemontering og forankringsseler
Merke Axkid
Stolens retning Bakovervendt
Godkjenning ECE R44-04