Innvendig utstyr

Finn utstyret til din bil

Vi har et kjempe utvalg av innvendig utstyr og styling til bilen. Uansett om du mangler en bilstol, gulvmatter, p-skiver, setetrekk eller utstyr til bagasjerommet, så har vi nettopp det, du søker.

Bilstole
Det er viktig med en sikker bilstol, som oppfyller en lang rekke sikkerhetskrav, så ditt barn er sikret best mulig i trafikken. Vi har et stort utvalg av bilstoler som følger ditt barns utvikling og sikrer en god komfort. Våre bilstoler passer til barn fra 0-13 kg, 9-18 kg og 15-36 kg.

Bagasjeromsmatter
Hos oss finner du kraftige og slitesterke bagasjeromsmatter, som beskytter din bil mot riper og slitasje. Den er lett å vedlikeholde og rengjøre. Vi har et kjempestort utvalg av blant annet gummimatter og skummatter. Vi har universale bagasjeromsmatter og formstøpte matter til spesifikke bilmerker som Citroën, Mercedes, Renault, Kia, Suzuki, Peugeot, VW, Skoda, Toyota og Hyundai.

Gulvmatter
Vi har et stort utvalg av slitesterke skreddersydde, modelltilpassede og universale gulvmatter til din bil. Gummimatter beskytter mot søle, slaps og snø, og så er de lettere å rengjøre. Våre skreddersydde og modelltilpassede bunnmatter passer til bilmerker som f.eks. Peugeot, Toyota, Citroën, Ford, Skoda, Suzuki, Fiat og Hyundai.

Innvendig komfort
Komforten er utrolig viktig når du skal kjøre langt. Vi har et stort utvalg av f.eks. skulderputer, seter, puter og nakkeputer, som kan gjøre kjøreturen behagelig.

Innvendig styling
Gi din bil en enda fetere look med f.eks. en kromlist, terninger til frontruten eller et pedalsett.

Oppbevaring i bilen
Det er kjekt å ha oppbevaring i bilen, så det er styr på tingene. Vi har et stort utvalg av f.eks. koppholdere, så du enkelt kan sette din flaske eller kopp fra deg. Du kan holde styr på barnas ting med oppbevaringslommer til baksetet med tabletholder. Og skal du handle inn, så kan du bruke en av våre smarte oppbevaringskasser, så du enkelt kan klare de daglige innkjøpene eller oppbevare ting samlet ett sted.

P-skiver
Vi har både enkle, manuelle p-skiver og smarte, elegante elektroniske p-skiver. Du slipper å stille p-skiven med de elektroniske modeller, da de automatisk stiller klokken til det korrekte parkeringstidspunktet.