Smartcharge 12V 10A 230V

Varenummer 22809

Opplysninger

Testvinnende smartlader

SmartCharge 10A gjør det enkelt for alle å lade sine egne batterier. Den tilpasser seg automatisk til batteriets ladenivå og størrelse og til temperaturforholdene rundt seg. Den er også sikret mot gnister og omvend polarietet.
SmartCharge produkter er lette og kompakte, og har en praktisk mekanisme for kveiling av kablene og festing av klemmene som gjør dem lette å lagre og å ha med seg.

Test og prisvinner

SmartCharge-familien kan vise til en rekke utmerkelser: Testvinner - test av smartladere til båt i Båtmagasinet. Testvinner - test av smartladere til bil i finske Moottori. Design for Alle - pris for universell design - Norsk Designråd (nå DOGA). Merket for God Design - Norsk Designråd (nå DOGA).

Lett å bruke

Fest klemmene på batteriets poler, sett kontakten i et støpsel og trykk inn på-knappen - SmartCharge tar hånd om resten. På displayet kan du følge med på ladestatusen.

Funksjonelt display

SmartCharge 10A har et brukervennlig display med baklys for økt lesbarhet. På displayet kan man enkelt lese av statusen på batteriet. Det er også mulighet for å velge høyere ladestrøm for batterier som krever dette.

Kompakt

SmartCharge er enkel, liten og lett med integrert løsning for oppbevaring av ledninger. Kablene kveiles og festes på undersiden og polene festes enkelt på sidene.

PowerSupply

Noen ganger trenger du tilgang til kontinuerlig strøm, for eksempel ved batteribytte eller om du vil drive en 12V-enhet som en kjøleboks. Funksjonen aktiveres enkelt ved å holde ned PÅ-knappen i 5 sekunder. SmartCharge vil da automatisk levere 13,6V. Dette indikeres ved at LED-lysene blinker én og én i syklus fra bunn til topp.

Tilbehør

SmartCharge kan kobles opp mot en rekke tilleggselementer som vil gi nyttige funksjoner. Se relaterte produkter.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Smartcharge 12V 10A 230V
Spesifikasjoner: Smartcharge 12V 10A 230V
Varenummer22809
EAN7042287061612
Merke DEFA
Varetype Batterilader