Bilstereo

Bilstereo - underholdning på første rekke

Mangler du ekstra god lyd i bilen? Så kan du finne et stort utvalg av stereo til bilen hos oss. Vi har bl.a. bilradioer, basskasser, forsterkere, høyttalere, antenner og subwoofere. Vi har også et stort utvalg av tabletholdere og høretelefoner.

Bilradio
Vi har forskjellige bilradioer med Bluetooth fra eksempelvis Pioneer, Xzound og JVC, så du kan lytte til din yndlingsmusikk.  

Forsterkere
En bilforsterker spiller en viktig rolle for lyden i din bil. Den forsterker signalet, så høyttaleren kan spille. Derfor er alle stereoanlegg til bilen utstyret med en forsterker. Vi har forsterkere med forskjellige antall kanaler.

Høyttalere
Du kan få bedre lyd i bilen med høyttalere. Vårt store utvalg av høyttalere fås i forskjellige størrelser. Enten du foretrekker et 3,5” høyttalersett eller 6,5”.

Subwoofere
Du kan oppgradere lyden i bilen med en kraftig bass.

Tabletholdere
Vi har smarte tabletholdere til både baksetet og dashbordet, som passer til både tablet, iPad og et utvalg av smarttelefoner.

Hodetelefoner
Finn de høretelefonene, som passer til deg. Så kan du nyte god lyd med masser av dybde og klang uten støy fra dine omgivelser. Vi har forskjellige høretelefoner med Bluetooth, så du kan nyte musikken trådløst. De fås både som ørepropper og høretelefoner.