Bilstol Axkid Babyfix 0-13 kg Gr.0+

Varenummer 34110

Opplysninger

Babystolen Axkid Babyfix kan tilby maksimal sikkerhet og trygghet for det nyfødte barnet i livets første måneder. At denne i tillegg er blant markedets letteste babystoler med en vekt på 3,5 kg, er heller ingen ulempe. Hodestøtten og de myke skulderputene gjør reisen behagelig for barnet ditt.

Det følger med en ekstra babypute til babystolen, beregnet på de aller minste. Axkid Babyfix er godkjent for 0-13 kg i henhold til ECE R44/04. Vi anbefaler alltid å starte med babystol fordi denne er best tilpasset de aller minste. Når barnet ditt har vokst ut av babystolen, er det på tide å bytte til en bakovervendt bilstol.

Axkid Babyfix monteres enkelt med Axkid Babyfix Base. Basen kan enten monteres ved hjelp av bilens trepunkstbelte eller med ISOFIX. Med et enkelt klikk tar du babystolen inn eller ut av bilen, slik at barnet trygt kan sove videre i Axkid Babyfix. Hvis du velger å montere Axkid Babyfix uten base, må babystolen festes med bilens trepunktsbelte.

Når babystolen ikke er montert i bilen kan den brukes som gyngestol, matstol eller babysitter, takket være håndtaket som kan justeres i fem ulike stillinger. Solbeskyttelsen har en ekstra uttrekkbar skjerm for å beskytte barnet mot solens sterke stråler.

Stolen har fått fire av fem poeng på den omfattende babystoltesten på best-i-test.nu

"Prisgunstig babystol med smussbestandig trekk, lav vekt og stabil base."

Spesifikasjoner:

  • 0-13 kg (gruppe 0+)
  • Godkjent ECE R44.04
  • Ekstra forlengbar solskjerm
  • Sidekollisjonbeskyttelse
  • Fempunktssele
  • Trekket kan tas av og vaskes på 30°C.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Bilstol Axkid Babyfix 0-13 kg Gr.0+
Spesifikasjoner: Bilstol Axkid Babyfix 0-13 kg Gr.0+
Varenummer34110
EAN5713979238972
Merke Axkid
Varetype Bilstol
Kategori Bilstol 0-13 Kg (GR 0+)
Montering Isofix eller beltemontering
Stolens retning Bakovervendt