Elsykkel 29" MTB Shimano E-6100 sentermotor

Varenummer 162954090

Informasjon

Opplev den nyeste generasjonen av SHIMANO STEPS E6100Vil du ha den ultimate opplevelsen av å kjøre elsykkel med den nyeste teknologien på markedet, da bør du velge vår nye e-MTB med SHIMANO sentermotor.

E-6100 er det nyeste innenfor elsykkel fra SHIMANO. Systemet er spesielt designet for lengre distanser - f.eks. daglig bruk mellom hjem og jobb.

Selvom vår nye e-MTB er en sporty sykkel, er det lagt ekstra vekt på kjørekomfort. Du får en oppreist kjørestilling, ekstra polstret sadel og softgrips, som kompleterer brukeropplevelsen.

Motor + batteri = Perfekt kombinasjon
Motstanden i motoren er redusert, noe som øker motoreffektiviteten med 20%, slik at du kan sykle lenger pr. opplading.
SHIMANO har også redusert vekten, slik at motorenheten kun veier 2,88 kg, som er 210g lettere i forhold til den forrige E6000-modellen. Du vil merke effekten av denne vektreduseringen mest når du trør i pedalene og sykler hurtigere enn motorassistansens hastighetsbegrensning på 25 km/t og opplever den gradvise overgangen fra motoreffekt og til din egen kraft.

En ekstra fordel med å designe motoren så kompakt og lett som mulig, er at den passer enda bedre til deg. SHIMANO har plassert pedalarmene tettere inn på sykkelen og designet steg-geometrien på samme måte som på en vanlig sykkel. Dette resulterer i en naturlig sittestilling med optimal kraftoverføring pr.pedaltrakk.

Den støysvake motorenheten på 250 watt leveres med 44-tenner på det fremste tannhjulet, sykkelen leveres med 170 mm arm for ekstra frihøyde, noe som kan være praktisk når du kommer til et område med ujevnt terreng, kjører over fortauskanter eller når du sykler gjennom brå svinger.
Ved å kombinere motorenheten med den kraftfulle 418 Wh Lithium-ion-batteripakken, som lades hurtig, er aksjonsradiusen opp til 100 km med motorassistanse på en opplading.

Info-display
Koble til sykkelens computer trådløst (via ANT-sensorer eller Bluetooth) til din smarttelefon eller et display fra en ekstern leverandør, som f.eks Garmin eller SIGMA ved hjelp av junction-boks, som viser batteritiden og strømassistansetilstanden, slik at du kan konsentrere deg om maks fokus på veien.
Shimano E6100 lar deg følge nøyaktig med på hvor mye strøm du har igjen på batteriet. Du kan se resterende rekkevidde i kilometer ut fra det assistansenivået du setter ytelsen til.

Girskifte / assistansestyring
Takket være girskiftekontaktenes ergonomiske, justerbare layout, er det lett å alltid ha full kontroll. Den venstre kontakten er beregnet for å skifte mellom strømassistansenivåene (High, Normal, Eco, Walk (gåassistanse) ) og kontakten til høyre brukes til girskifte.

Egenskaper - Shimano Steps system E-6100
  • Lett og kompakt design.
  • Lydløs, komfortabel sykling.
  • Light off road (lett terrengsykling).
  • Walk-assistance tilstand.
  • Mekanisk 9-girs giroppsett.


OBS! Sykkelen leveres umontert. Montering kan kjøpes mot tillegg i pris.

Tilbehør

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Elsykkel 29" MTB Shimano E-6100 sentermotor
Spesifikasjoner: Elsykkel 29" MTB Shimano E-6100 sentermotor
Varenummer162954090
Modell E-MTB Shimano Steps 6100
Type El-sykkel
Ramme
Materiale Aluminium med 20 års garanti mot rammebrudd
Gir
Antall gir 9
Innvendig/utvenndig gir Utvendig gir
Modell Shimano Altus
Størrelse
Merke X-ZITE
Hjulstørrelse 29 "
Rammehøyde 54 cm
Bremser
Forbremse Shimano hydraulisk skivebremse
Bakbremse Shimano hydraulisk skivebremse
Utstyr
Forgaffel SR Suntour XCR 32 med lock out
Setepinne Aluminium
Styrestem Ahead aluminium
Styre Aluminium
Kjede Shimano
Farge Mat sort, grøn og grå
Dekk Kenda 29 X 2,10
Vekt 20 Kg
Motor/batteri/lader
Motortype SHIMANO Steps E-6100 Center
Motorytelse (NM) 60
Batteri SHIMANO 36V-11,6Ah BMS
Rekkevidde Op til 80 km KM
Lader 2A A