Sykler

 

Sykkelen til deg 

Med et av Norges bredeste sykkelprogrammer, tilbyr vi sykler innenfor alle sykkeltyper som citybikes, MTB-, racer-, dame- og herresykler samt elsykler. Uansett om det er til og fra jobben eller sykling på stier eller i skogen, så har vi sykkelen som matcher dine behov.

Hvilket utstyr skal du bruke?
Vi anbefaler alltid bruk av sykkelhjelm. Vi tilbyr et bredt sortiment av sykkelhjelmer til både voksne og barn. Det er også viktig å tilleggskjøpe følgende utstyr, hvis det ikke er med som standardutstyr: låslykterskjermerstøtteben og bagasjebrett

Vi har et kjempestort utvalg av utstyr til både din sykkel, deg selv og dine barn. Å få en sykkel handler ikke kun om den tohjulede, men også om at utstyret er i orden. Så du får nettopp den sykkelen du drømmer om. Vi har alt fra reservedeler og utstyr som pedaler, kurver, dekk og slanger til sykkelklær, sykkelsko samt sykkelverktøy og -pleie.

Våre X-Zite-sykler – robuste og sikre
Våre slitesterke X-Zite-sykler er utviklet av sykkelentusiaster og fagfolk, som kan alt ned til sykke­lens DNA. Hver eneste del er nøye utvalgt og testet. Hver sykkel er tilpasset norske forhold, og de er godkjent etter de nyeste EU-standarder, hvor de har gjennomgått en lang rekke kvalitetstester. For å oppnå den høyeste kvaliteten og holdbarheten, har vi valgt å bruke girsystemer fra Shimano, som er en av verdens ledende produsenter.

Montering av din nye sykkel
Syklene leveres 95% montert. Styre, sete, forhjul og pedaler skal monteres – og giret skal justeres. Det medfølger en utførlig monteringsveiledning til alle våre sykler. Du kan også kjøpe samling av din sykkel. Det betyr at vi monterer din nye sykkel, så du kan være sikkert og hurtig kjørende. Det gjelder kun sykler kjøpt hos oss. Eventuell montering av ekstrautstyr er ikke inkludert.

Reparasjon og montering
Vi foretar alle typer reparasjoner av sykler som er kjøpt hos thansen. Vi har en erfaren sykkelansvarlig i alle våre butikker, som står klar til å hjelpe deg. Du kan alltid tilleggskjøpe montering av reservedeler og/eller utstyr på din sykkel, hvis den er kjøpt hos oss.

Du får dessuten 20 års garanti mot rammebrudd på alle våre X-Zite-sykler.