Om X-Zite sykler

Om X-zite sykler

X-zite ble grunnlagt i 2005.

Sykkelentusiaster og fagfolk gikk sammen for å utvikle sykler i høy kvalitet tilpasset norske forhold. Syklene er satt sammen av kvalitetskomponenter med ordentlig utstyr, men til enn langt lavere pris enn de mere kjente merker.

Våre utviklere er entusiaster som vet alt om sykkelens DNA. Hjul, pedaler, ramme, sete, wire, styre. Hver enkelt del er nøye utvalgt og testet.

På hele sortimentet har våre utviklere utelukkende valgt å benytte girsystemer fra Shimano og SRAM. Verdens to ledende produsenter. Det sikrer høy kvalitet og lang holdbarhet. Produksjonen skjer på noen av verdens ledende fabrikker, noe som sikrer at hver eneste sykkel holder høy standard.

X-zite sykkelen er bygget for å bli brukt hver dag!

Alle sykler leveres 95% montert

Montering

Styre, kjede, forhjul og pedaler skal monteres – og giret skal justeres. Det medfølger en enkel bruksanvisning til alle våre sykler.

Vi tilbyr montering av din sykkel

Vi monterer gjerne din nye sykkel, så du raskt kan begynne å bruke den. Pris kun 299kr*

*) Gjelder kun sykler kjøpt hos thansen. Eventuell montering av ekstrautstyr, som skjermer osv. er ikke inkludert.

Hvis du er interessert i ytterligere informasjon eller har spørsmål angående ditt X-zite sykkelkjøp, er du alltid velkommen til å kontakte oss, så skal vi gjøre alt vi kan for at du blir fornøyd med ditt kjøp.

Sammenlign