Skisport

 

Skiutstyr til både barn og voksne

For veldig mange er skiferie en gøy og hyggelig ferieform, hvor venner og familie samles. Skal du på skiferie til eksempelvis Østerrike, Italia, Frankrike eller her i Norge? Og mangler du alt utstyr, trenger til en oppgradering eller utskiftning av skihjelm, skibriller eller noe helt tredje? Så har vi akkurat det du søker. Vi har et kjempe utvalg av skiutstyr og tilbehør til hele familien, så dere kan bli helt klar til skiferien – uansett hvilket vær dere støter på. For å unngå skader på turen, er det viktig at sikkerheten er i orden, og at dere har riktig utstyr.

Beskyt ditt hode med en skihjelm
Vi har robuste skihjelmer i forskjellige størrelser til både barn og voksne. Du finner også skihjelmer med visir. Du kan beskytte dit ansikt mot kulden med en myk hjelmlue, som kan brukes under skihjelmen.

Beskyt dine øyne med skibriller
Vi har skibriller med forskjellige glass som eksempelvis speilglass, UV-beskyttelse og med antiduggbehandling. Våre skibriller er justerbare, så de gir en god passform. Skibrillene fås til både barn og voksne.

Beskyt din rygg med en ryggbeskytter
Du kan beskytte din rygg med en solid ryggbeskytter. Våre ryggbeskyttere har en elastisk passform, så du kan bevege deg fritt. De har også en ventilert funksjon, som gjør dem pustbare, så du kan kvitte deg med varmen.  

Kle deg godt
Hvis du vil unngå kalde og våte fingre, så har vi et utvalg av slitesterke og pustbare skihansker i forskjellige størrelser. Uansett om du foretrekker 5-fingrede eller 3-fingrede skihansker, så har vi akkurat de hannsker du søker.

Du kan holde varmen i hender og føtter med hånd- og fotvarmere. Du kan også unngå kalde ører og hals med ørevarmere, pannebånd, ansiktsmasker, halsrør og windbreakers i forskjellige størrelser.

Våre varme og forsterkede skistrømper er svettetransporterende, så du får ventilasjon til føttene – også selv om du bruker dem mye. Du finner også ullsokker laget av merinoull, som sikrer at dine føtter alltid er varme. Skistrømpene fås både til barn og voksne.

Vårt skiundertøy består av 2-delt sett bestående av en skiundertrøye og skiunderbukser. De er laget i et elastisk og pustbart materiale. Skiundertøy finnes til både barn, herrer og damer.

Få fart på nedover akebakkene
Mangler dine barn en kjelke, akebrett eller snowboard til akebakkene? Da finner du den her.