Batteri Exide Equipment Li-Ion EV1250 96Ah

Varenummer 315020035

Opplysninger

EXIDE Equipment Li-Ion EV1250Wh 96Ah

  • Integrert varmesystem i batteriet
  • Nyutviklet BMS system som sikrer batteriet mot feilspenning.
  • Koble til med Bluetooth og hold oversikt over helse på batteriet samt mye mer


Krevende utfordringer utenfor, smart kraft inne: den nye Exide Marine & Fritidsutstyr Li-Ion batterier for båter, campingvogner eller bobiler.

Bli inspirert til å utforske verden uten bekymringer, takket være den nyeste høyytelses Li-Ion batteriteknologi og smart nye funksjoner og tilkoblingsmuligheter.
Fra et effektivt batteristyringssystem til et praktisk varmefunksjon, kan du når som helst få tilgang til batteridataene dine via app.
Met.d denne serien, du spiller alltid trygt!

Exide, en pioner innen Li-Ion-løsninger med mer enn et tiår med ekspertise i forskjellige markeder, holder deg inspirert til å utforske verden ved å lansere et helt nytt utvalg av Li-Ion-utstyrsbatterier.

Reduserer TCO

Den nye Equipment Li-Ion-serien er den kraftige løsningen for både båter og bobiler som krever dedikerte batteribanker for utstyrsforsyning, slik som navigasjon, nødsituasjon, sikkerhet og komfort. Li-Ion-batteriene sikrer eksepsjonell lademottakelse, betydelig redusert vekt, tre ganger levetid og to ganger tilgjengelig kapasitet sammenlignet med et konvensjonelt batteri, for en optimalisert totalkostnadseierskap.

Designet for friluftsentusiastene
Batterier designet for å fungere perfekt i alle typer klima, takket være et integrert varmesystem som lar den lade helt ned til -20C De sikrer en tryggere bruk og enestående ytelse med det toppmoderne BMS som holder batteriet trygt mot enhver form for misbruk (f.eks. ekstrem spenning, lav spenning...) og umiddelbart varsler eieren.

Hold deg tilkoblet når som helst og hvor som helst ved ganske enkelt å laste ned Android- eller Apple (iOS)-appen til en smarttelefon direkte koblet til BMS via bluetooth. Du kan overvåke OCV, ladetilstand, helsetilstand, lade-/utladningsstrømmer, syklusteller og temperatur - all relevant informasjon for hånden!

Produktblad

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Batteri Exide Equipment Li-Ion EV1250 96Ah
Spesifikasjoner: Batteri Exide Equipment Li-Ion EV1250 96Ah
Varenummer315020035
EAN5710247462114
Merke Exide
Varetype Batteri
Batteri type Litium-ion
Spenning 12,8 V
Batterikapacitet 96,0 Ah
Lengde 353 mm
Bredde 175 mm
Høyde 190 mm
Vekt 10,7 kg
Polstilling Højre + / Venstre -
Bruk Marine/Camping Forbrugsbatteri