Filter
 
 Vises 
 Skjult
  Batteri type
  Batterikapacitet
  Lengde
  Bredde
  Høyde
  Polstilling
  Batterikapasitet
  Kaldstartstrøm EN

  Bilbatterier

  Her får du originalkvalitet direkte fra produsenten. Amerikanske Exide er verdens største og mest anerkjente produsent av batterier til bil, båt, mc mm.
  Tar du en titt under panseret på de fleste nye biler, vil du se at de er levert med et batteri fra Exide. Hvis du ikke vil gå på akkord med kvalitet og ytelse skal du velge å bytte det gamle med et nytt originalt fra Exide. Vi har et stort utvalg til skarpe priser - sjekk selv hos våre konkurrenter!

  Bilbatteriet skal starte din bil, og hvis du opplever at din bil ikke vil starte, så er det kanskje på tide å skifte ditt bilbatteri. Batterisvikt er nemlig den primære årsaken til startproblemer. Først må du finne de bilbatteriene som passer til nettopp din bil via vår reg. nr- og merkesøkning. Så sikrer du deg, at batteriets dimensjoner passer til din bil.

  999702000025
  Batteri - EK700 - Start-Stop AGM
  NOK 2 899,00
  999702000095
  Batteri - EA1000 - PREMIUM
  NOK 2 599,00
  999702000097
  Startbatteri - EA406
  NOK 1 199,00

   

   

  Søk etter bilbatteriet til din bil

  Først må du finne de bilbatteriene som passer til nettopp din bil via vår reg. nr- og merkesøkning. Hvis du blir presentert for flere bilbatterier i din søkning, anbefaler vi, at du sjekker dit nåværende batteri. Du må sjekke dets dimensjoner, kaldstartstrøm og batterikapasitet og velge nettopp det batteriet, som matcher ditt nåværende batteri. 

  Har din bil start-stop-funksjon?
  De fleste nye biler har innebygget start-stop-teknologi. Alle biler med start-stop-teknikken skal bruke start-stop-batterier. Start-stop-biler er kjennetegnet ved, at motoren slår seg av, når bilen står stille eksempelvis i et lyskryss. Selv om bilene kan kjøre med et vanlig batteri, vil dette ikke fungere etter 6-8 måneder. Start-stop-biler krever avanserte og tilpassede batterier av typen AGM og EFB fra Exide.

  AGM-batterier
  Exides originale AGM-batterier er utviklet til start-stop-biler med meget energikrevende utstyr som eksempelvis musikkanlegg og navigasjon.

  EFB-batterier
  Den anden batteritype til start-stop-biler er EFB-batterier. De er utviklet med den unike Carbon Boost 2.0, som reduserer drivstofforbruket og reduserer CO2-utledningen. Batteriene er ideelle til kjørsel i tett bytrafikk med kjørsel på tomgang og mange stopp.

  3 års garanti
  Du får 3 års garanti på alle bilbatterier hos oss.

   

  Sammenlign