Black Friday hos thansen 2020

Hos thansen gir´ vi bon gass og feirer Black Friday med masser av vanvittige tilbud med alt fra bildeler og -relvisita, bilstoler, dekk, camping- og båtutstyr, sykler, elektronikk og mye mer. Du kan bestille alle våre tilbud på thansen.no, bruke Click & Collect eller besøke en av våre mange butikker i hele landet. Våre lager er PROPPET med varer, så du slipper å kjøre forgjeves.

Spar penger på julegavehandelen

"Julen er hjerternes fest". Har du hørt det før? For mange nordmenn har desember dessverre også blitt en stresset og travel tid. Det vil vi veldig gjerne hjelpe deg med! Vi setter derfor prisene ned på mange av bestselgerne fra hele vårt sortiment. På den måten slipper du å skulle presse julegaveshopping inn mellom julebord, besøk fra svigermor og dagligdagsrutinene. Du kan også finne gode adventsgaver til skarpe priser, så ungene kan få litt mer i julestrømpen. Samtidig kan du glede dine nærmeste litt mer med enda flere gaver, og du kan spare litt penger til julen. 

Hos oss får du 365 dages returrett - også på våre Black Friday-tilbud.

Når er neste Black Friday?

Du kan godt begynne å glede deg, for neste Black Friday løper av stabelen fredag den 27. november 2020.

Den norske utgaven av Black Friday

 

Black Friday stammer opprinnelig fra USA og faller alltid på dagen etter Thanksgiving. Det er startskuddet på julegavehandlingen, og amerikanerne strømmer til butikkene på den vanvittige tilbudsdagen. Det har siden blitt verdens største shopping dag. Det har de senere år kommet til Norge og har fort blitt populært hos nordmennene. Det bugner med tilbud, når Black Friday kommer den siste fredagen i november hvert år. Mange nordmenn kjøper deres julegaver med store  besparelser – både online og i fysiske butikker. De senere årene har Black Friday utviklet seg til både Black Week og Black Weekend, så du har flere dager til at få fingrene i de gode tilbudene.

 

 

Sammenlign