Black Friday + Week 2020

HELE UKEN 23.-29. november

Hos T.Hansen gir vi full gass og feirer Black Friday med masser av vanvittige tilbud – HELE UKEN 23.-29. november.

Det er mange tilbud på bilreservedeler, dekk og felger, sykler, sykkelutstyr, elektronikk og mye mer. Det er nå du kan spare mange penger på julegaver, kalendergaver og adventsgaver til hele familien – eller bare litt til deg selv!

I år har vi spredt Black Friday ut over hele uken, og våre lagre er PROPPET med varer, så du slipper å kjøre forgjeves.

Click & Collect

Bestill via Click & Collect i alle T. Hansen-butikker.

Click & Collect gjør det lett og enkelt å handle lynraskt. Når du bestiller og betaler på nett er ordren klar i en butikk etter eget valg innen 30 min.

Enklere kan det ikke være.

Black Friday i din lokale T. Hansen

Tilbudene på alt fra en bilstol, campingutstyr, bilpleie, verktøy og bilutstyr, gjelder på både thansen.no og i din lokale T. Hansen butikk.

Våre medarbeidere står klare til å ta i mot deg, og vise deg alle de gode tilbudene.

Black Friday og Covid-19

I thansen har vi full fokus på at passe på våre kunder og medarbeidere – dette gjelder naturligvis også på Black Friday og vår Black Week. Hos T. Hhansen følger medarbeiderne FHIs retningslinjer, og vi holder løpende øye med utviklingen. Vi ber deg derfor være spesielt oppmerksom på vårt informasjonsmateriale i butikkene, så alle kan handle trygt og sikkert.

Click & Collect

Du kan alltid handle på nett på thansen.no. Men foretrekker du å komme innom en av våre 31 butikker og få varen i hånden, kan du med fordel benytte deg av vår Click & Collect. Så er du raskt inne – og ute igjen.

Click & Collect gjør det enkelt og bekvemt å handle – lynraskt.

Når du bestiller og betaler på nett, er ordren klar i din butikk innen 30 minutter. Bare oppgi ordrenummer i kassen, så får du utlevert bestillingen din.

Lettere blir det ikke!

Få tilbudene først

Meld deg på T. Hansens kundeklubb og få info om alle de ville Black Friday tilbudene. Når du er påmeldt, mottar du gode tilbud året rundt – og deltar i vår månedlige loddtrekning om et gavekort på 500 kr. hos T. Hansen.

Finn alle de populære merkene hos thansen

Du må vente til mandag 23. november 2020 kl. 00:00:01 for å se alle de gode tilbudene.

Men inntil da, kan du se noen av alle de populære merkene vi har hos T. Hansen:

Og mange andre

Mest populære varer i fjor

I fjor var noen av de mest populære varene, vår trafikkalarm fra Saphe, olje til bilen, sykkelholder til bilen, mobilholder til iPhone, batteri til bilen, vinterdekk, el-sparkesykkel og hjulkapsler.

Vi kan selvfølgelig ikke løfte sløret for om det blir disse produktene som kommer på tilbud i år. Men du kan med fordel holde deg oppdatert her på siden eller via vårt nyhetsbrev.

Kan vi hjelpe deg med noe?

Vårt personale står klare til å hjelpe deg ute i våre butikker, men hvis du heller vil handle hjemme fra sofaen, så kan du fortsatt få hjelp fra vårt dyktige kundeservice team. Finn oss på chatten eller ring oss, så skal vi nok hjelpe deg i mål. Vi sitter klare på chatten mandag-fredag fra kl. 8.00-20.00 og lørdag fra kl. 9.00-17.00.

365 dages returrett

Hos oss får du selvfølgelig alltid 365 dagers returrett – også på våre Black Friday-tilbud. Så du kan også kjøpe dine julegaver og adventsgaver hos oss.

Black Friday FAQ

Hvilken dato er Black Friday 2020:

Black Friday avholdes hvert år fredagen etter den amerikanske Thanksgiving. I 2020 avholdes Black Friday fredag d. 27. november 2020 og starter allerede ved midnatt. Hos T. Hansen har vi Black Week fra mandag 23. til og med søndag 29. november.

Hva er Black Friday

Black Friday stammer opprinnelig fra USA. Det er startskuddet på julegavehandelen, og amerikanerne strømmer til butikkene på den vanvittige tilbudsdagen. Det er nå kjent som verdens største handelsdag.

Black Friday i Norge

Black Friday har de senere år kommet til Norge og har raskt blitt populært hos nordmenn. Det bugner med tilbud, når Black Friday kommer den siste fredagen i november hvert år. Mange nordmenn kjøper deres julegaver med store besparelser – både på nett og i fysiske butikker. De senere årene har Black Friday utviklet seg til både Black Week og Black Weekend, så du har flere dager til å få fatt i de gode tilbudene.

Sammenlign