Black Friday blir til Black Week hos thansen fra d. 25. november 2019

25. november til 1. december 2019

I thansen har vi valgt å gi bonn gass med masser av vanvittige tilbud i en HEL UKE. Vi synes ikke at Black Friday er nok til, hvis du skal ha en behagelig og stressfri shoppingopplevelse. Hos oss behøver du ikke å stå i kø fra klokken 05:00 ved en av våre butikker på Black Friday, for å få fingrene i de mange gode tilbudene. Våre lagre er PROPPET med Black Week-varer, så du slipper å kjøre forgjeves. Du finner alt fra reservedeler og utstyr til bilen, sykler, sykkelutstyr, camping- og fritidsutstyr og mye mer.

Bestill hjemme i ro og mak

Du kan bestille alle våre Black Week-tilbud fra klokken 00:00 den 25. november på thansen.no og benytte deg av Click & Collect i en av våre butikker. Så snart du har trykket ”bestill” og mottatt en ordrebekreftelse, kan du i ro og mak begynne å planlegge turen ut til din nærmeste butikk. Hvis du ikke har mulighet til å komme selv, sender vi naturligvis gjerne din bestilling direkte til din adresse eller til ditt nærmeste postkontor.

Alle våre butikker har åpent

Vårt dyktige butikkpersonale står selvfølgelig også klare til å hjelpe deg. Så hvis du har den minste i tvil om et produkt eller bare gjerne vil ut og oppleve et skikkelig «Black Week-Buzz», så er vi klar til å hjelpe deg i en av våre 26 butikker.

Finn åpningstidene for din nærmeste butikk.

Black Week - spar penger på julegaver 

"Julen er hjerternes fest". Har du hørt det før? For mange nordmenn har desember dessverre også blitt synonymt med en stresset og travel tid. Det vil vi veldig gjerne hjelpe deg med! I Black Week setter vi derfor prisene ned på mange av bestselgerne fra hele vårt sortiment. På den måten slipper du å måtte presse julegaveshopping inn mellom julebord, besøk av svigermor og de daglige rutinene. Du kan også finne gode adventsgaver til skarpe priser, så ungene kan få litt mer i julesokken.

Hos oss får du 30 dages returrett - også på våre Black Week-tilbud.

Black Friday d. 29. november 2019

Black Friday stammer opprinnelig fra USA og faller alltid dagen etter Thanksgiving. Det er startskuddet på julegavehandlingen, og amerikanerne strømmer til butikkene på den vanvittige tilbudsdagen. Det har siden blitt verdens største shopping dag. Det har i de senere årene kommet til Norge og har raskt blitt populært hos nordmenn. Det bugner med tilbud, når Black Friday rammer den siste fredagen i november, hvor mange nordmenn kjøper deres julegaver med mange penger spart – både online og i de fysiske butikkene.

 

 

 

Sammenlign