VGA e-Fox 45 km/t BOSCH PAKKETILBUD

Varenummer 73370100098

Informasjon

PAKKETILBUD - SPAR HELE 4.400,-



Pakketilbudet inneholder:

VGA e-Fox 45 km/t 19.999,-
Klargjøring/reg., moped 1499,-
Vrakpantavgift 500,-
GPS Tracker 1399,-

Totalt 23.397,-
PAKKETILBUD 18.997,-

VGA e-Fox - NYHET i 2020

Vår populære VGA Firefox - som har vært en av våre bestselgende scootere siden 2018 - er nå leveringsklar som en 100% grønn og miljøvennlig elscooter. Vi har listet opp en rekke argumenter som kan hjelpe deg videre i prosessen om hvorfor du skal velge en elscooter:

SPAR tusenlapper årlig
Dkan spare flere tusen i året i driftsomkostninger sammenlignet med en vanlig scooter som bruker bensin. Utover å slippe å bruke penger på bensin så er det en rekke momenter som gjør økonomien bedre på et elektrisk kjøretøy.

Longlife serviceintervall
Minimalt behov for vedlikehold gjør det mulig å kjøre hele 2000 km. mer mellom servicene til sammenligning med en bensinscooter.

Ingen bensinstasjonsbesøk
Selvsagt skal du huske å sjekke dekktrykk, men du unngår hyppige besøk til bensinstasjonen for å tanke, kontroll av motorolje, osv.

Miljøvennlig
Du kjører på ren strøm, og produserer derfor ikke CO2. Du unngår dermed å utsette deg selv og andre for redusert luftkvalitet og skadelige partikler.

Kjørekomfort i høysetet
Kjøringen foregår nesten lydløst, og du merker ingen vibrasjoner fra elmotoren, noe som gir en flytende og enormt behagelig kjøreopplevelse.

BOSCH sin elmotor med mye POWER
Elmotoren er utviklet av tyske BOSCH og er plassert i bakhjulet. Som de fleste kjenner til fra elbiler, så er akselerasjonen god. Du merker hurtig at e-Fox er et kjøretøy med kraftoverskudd.