Scootere

Vi er ekstremt stolte av å endelig kunne tilby VGA på det norske markedet. VGA er en suksesshistorie og selges i betydelige antall i flere europeiske land.
Ypperlig kvalitet, driftssikkerhet og konkurransedyktige priser har brakt VGA til topps i blant annet Danmark, hvor de har dominerende markedsandeler.

VGA er videreutviklet og bygget etter spesifikasjoner og instruksjoner fra thansen sine egne fagfolk. Det gjør at produktene er tilpasset nordiske forhold og at de møter norske forventninger om høy kvalitet og optimal driftssikkerhet.

Prisene på kjøretøyene er ekstremt konkurransedyktige. Det skyldes at det ikke er noe fordyrende mellomledd mellom oss og fabrikken. Det gir deg muligheten til å kjøpe kjøretøy hvor kvaliteten er langt høyere enn prisen indikerer.

VGA tilbyr en rekke attraktive modeller til det norske markedet. Fra prispresseren Explora, til Firefox med det lille ekstra og til slutt designbomben, N1.

Når du kjøper et kjøretøy hos thansen så tilbyr vi blant annet: prøvekjøring før kjøp, markedets rimeligste originale reservedeler, mulighet for lånekjøretøy, service og reparasjoner av fagfolk og sist, men ikke minst; vårt kundeløfte, ATK, Alltid Tilfredse Kunder.

Velkommen som kjøretøykunde hos thansen !

Sammenlign