Historien om thansenMer enn 40-års erfaring i bilbransjen

I 1973 på Torshov i Oslo startet Torshov Bilrekvisita. Virksomheten sin store styrke var den gang - som i dag, våre kompetente medarbeidere, stort vareutvalg og Norges beste service. Denne oppskriften førte til butikker over hele landet og over 100 engasjerte medarbeidere.

I januar 2017 ble Torshov Bilrekvisita oppkjøpt av danske T. Hansen Gruppen. T. Hansen kom inn med en stor porsjon drive og vilje til en virksomhet som etter mer enn 30 år hadde stagnert.

Med introduksjonen av T. Hansen-konseptet i Norge håper vi å kunne åpne +50 butikker over hele landet, samtidig som at vårt norske broderfolk oppdager hvordan Norges beste service egentlig skal være!

Samtidig betydde det nye konseptet en stor sortimentsutvidelse med introduksjonen av blant annet dekk/felger, sykler, scooter/mc og camping/marine - sortimentet er nå på +250.000 varenummer. Kombinasjonen av disse varegruppene og de allerede eksisterende førte til vårt nye norske navn;


- bil, hjem & fritid.


Våre mål er klare

  • Vi lever etter den danske kjøreregelen "alltid tilfredse kunder"
  • Vi leverer merkevarer og kvalitet til den riktige prisen. T. Hansen har i mer enn 20 år hatt suksess med å kutte fordyrende mellomledd mellom deg som kunde og produsenten. Dette sikrer deg best value for money, slik at du mer enn gjerne kan sammenligne våre priser mot konkurrentene! Hos oss finner du dessuten sterke private merkevarer som: Mobiline, Raze, Optimize, Xzound & Xzite.


Historien bak T. Hansen

Bent Jensen utvikler konseptet som i 1991 blir til T. Hansen Gruppen A/S. Firmaet startet som et rent postordrefirma, siden Bent var lei av å aldri få de riktige delene til sin Yamaha 4-gir. Derfor bestemte Bent seg for at han ville prøve å kjøpe delene i Tyskland. De fordelaktige tyske prisene ga Bent ideen om å selge delene videre i Danmark via postordre.

De påfølgende 10 årene er preget av en voldsom vekst, hvor sortimentet blant annet utvides med mobiltelefontilbehør og i rundt år 2000 med bildeler. I 2000 var det ingen som tenkte på butikker, men da sjansen bød seg for oppkjøp av en rekke bildelsfirmaer med flere fysiske butikker, kunne man ikke si nei. Derfor åpnet den første T. Hansen-butikken i Kolding i november 2002.

I 2016 blir T. Hansen medlem i ADI International. Det betyr at T. Hansen nå kan tilby salg av bildeler fra de samme produsentene som leverer deler til merkeverksteder.

Dette har gjort T. Hansen til en aktør på både forbruker- og B2B-markedet.

Firmaet har i dag mer enn 800 medarbeidere i konsernet, hvorav ca. 100 jobber i de norske butikkene.

Sammenlign