Magnetisk luftkanalsholder/trådløs lader

Varenummer 9920095

Informasjon

Magnetisk mobilholder med trådløs ladning

Med denne diskret og stilrene mobilholderen kan du raskt og enkelt plassere og fjerne din mobil med en enkelt hånd. Med denne mobilholderen kan du håndfritt se GPS-veiledninger, snakke i telefon eller avspille musikk.

Enkel og trådløs ladning
Mobilholderen har Qi trådløs ladning, så du trenger bare å plassere din smarttelefon i holderen, og så starter ladningen. Så har du alltid strøm på mobilen. Det betyr også at du ikke behøver å sette en kabel i mobilen. Den trådløse ladning passer bl.a. til iPhone 8 eller nyere samt Samsung 7 og 8 (Android). Det eneste kravet er at din smarttelefon skal støtte Qi trådløs ladning.

Magnetisk mobilholder
Du skal bare plassere 2 magnetiske plater på baksiden av din mobil eller cover, og så kan du enkelt plassere mobilen i den magnetiske holderen. Du kan enkelt montere holderen til din mobil i bilens luftkanal med klips. Så kan du lett betjene din telefon, og samtidig blokkerer den ikke sikten ut frontruten.

Holderen leveres med en micro-USB-kabel, som skal tilkobles holderen og bilens USB-uttak eller en 12V USB-adapter (ikke inkludert).

Bruk din mobil lovlig i trafikken
Når du kjører bil, kan du lovlig og sikkert bruke din mobil, hvis den er plassert i en mobilholder.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Magnetisk luftkanalsholder/trådløs lader
Spesifikasjoner: Magnetisk luftkanalsholder/trådløs lader
Varenummer9920095
EAN5714217080056
Merke Mobiline
Varetype Telefonholder
Type Mobilholder
Montering Luftekanal
Montering på enhet Magnet
Trådløs opplading Ja