JBL Tune 510BT On-Ear Headphones Black

Varenummer 34539

Informasjon

Føl enhver tone og hør alle detaljer med lettvektige JBL Tune 510BT trådløse on-ear hodetelefoner, som gir deg musikk i flere dager på én eneste opplading. Med stabil Bluetooth 5.0-tilkobling, et kraftig batteri og hurtigladefunksjon, vet du at Tune 510BT alltid er klar for å gi deg musikken du elsker. Når du ikke lytter til musikk, kan Tune 510BT enkelt brettes sammen og legges i vesken, noe som gjør disse hodetelefonene til et praktisk reisetilbehør.

JBL Pure Bass Sound
JBL har en lang tradisjon med å produsere en presis og imponerende lyd, og disse hodetelefonene følger i samme fotspor. Kos deg med en slående bass som er både dyp og kraftig.

Flerpunktsforbindelse
Hodetelefonene er designet med kontrollere på øreklokkene og integrert mikrofon, slik at du kan motta samtaler og deretter høre videre på musikk uten å måtte ta av hodetelefonene. Motta samtaler, juster volum, pause musikken, aktiver stemmekontroll og mye mer.

Bluetooth
Kvitt deg med ledninger og hør på musikk med full bevegelsesfrihet. Tune 510BT er kompatibel med alle Bluetooth-kompatible enheter. Du kan enkelt koble til enhetene dine med Bluetooth 5.0 og streame musikk trådløst uten at det går ut over musikkvaliteten.

Enkel betjening
Den integrerte mikrofonen og multifunksjonsknappen lar deg styre musikken, motta samtaler og raskt koble til smartenhetens stemmeassistent.

Lang batterilevetid
Med Tune 510BT kan du få fantastiske 40 timer brukstid på én enkel opplading. Full opplading tar to timer, mens hurtigladefunksjonen gir deg to timers trådløs lytting etter bare fem minutters opplading.

Spekifikasjoner:
Strømforsyning: 5V 1A
Frekvensområde: 20 Hz - 20 kHz
Impedans: 32 ohm:Ja
Følsomhet: 103,5 dB SPL ved 1 kHz 1 mW
Maksimal SPL:95 dB
Mikrofonfølsomhet: -29 dBV ved 1kHz/Pa
Maksimal brukstemperatur:45

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: JBL Tune 510BT On-Ear Headphones Black
Spesifikasjoner: JBL Tune 510BT On-Ear Headphones Black
Varenummer34539
EAN6925281987267
Merke JBL
Varetype Headphones
Tilslutning Bluetooth
Driftstid 40 t
Ladetid 2 t
Vekt 160 g
Velegnet til Voksende