JBL Tune 125TWS In-Ear Pink

Varenummer 34551

Informasjon

Start dagen på en bedre måte med musikk du virkelig kan føle. Enten du går i byen, er på vei til jobb eller slapper av med musikken, vil du ikke bli hindret av noen ledninger. På samme tid vil du få kraftfull lyd med JBL Tune125TWS helt trådløse in-ear hodetelefonene med JBL Pure Bass Sound, rask paring, Dual Connect-funksjon et et batteri som gir den brukstid på imponerende 32 timer.

Helt trådløse
JBL Tune125TWS tilbyr kvalitetslyd uten en eneste kabel mellom ørepluggene eller enheten du bruker dem med, noe som gir deg en genuin følelse av frihet og fleksibilitet.

JBL Pure Bass Sound
JBL har en lang historie i å gi presis og imponerende lyd, og disse hodetelefonene følger virkelig denne tradisjonen. Nyt bass som er både dyp og kraftfull.

Dual Connect
Med Dual Connect kan du lytte til stereomusikk eller høre på samtaler med begge ørepropper. Alternativt kan du bruke en mens den andre lades i ladeetuiet. Slik vil du alltid kunne ha en ørepropp tilgjengelig og klar for bruk.

Lang batteritid
Tune125TWS tilbyr opptil åtte timer med musikk- eller samtaletid på en oppladning. Ladeetuiet gir også to ekstra oppladninger, noe som gir utrolige 32 timer med musikk.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: JBL Tune 125TWS In-Ear Pink
Spesifikasjoner: JBL Tune 125TWS In-Ear Pink
Varenummer34551
EAN6925281977398
Merke JBL
Varetype Earphones
Tilslutning Bluetooth
Rekkevidde 10-15 m
Driftstid 8 t
Ladetid 2 t
Vekt 60 g
Velegnet til Voksende