JBL Tune 115 TWS In-Ear White

Varenummer 34548

Informasjon

Med JBL Tune115TWS helt trådløse in-ear hodetelefoner, kan du starte dagen din på en bedre måte med musikk du virkelig kan føle. Enten du går i byen, er på vei til jobb eller slapper av med musikken, vil du ikke bli hindret av noen ledninger. Hodetelefonene leverer kraftfull lyd med JBL Pure Bass Sound, Dual Connect-funksjon og et batteri som gir en brukstid på imponerende 21 timer.

Helt trådløse
JBL Tune115TWS tilbyr kvalitetslyd uten en eneste kabel mellom ørepluggene eller enheten du bruker dem med. Dermed gir de deg en ekte følelse av frihet og fleksibilitet.

JBL Pure Bass Sound
JBL har en lang historie i å gi presis og imponerende lyd, og disse hodetelefonene følger virkelig denne tradisjonen. Nyt bass som er både dyp og kraftfull.

Dual Connect
Med Dual Connect kan du lytte til stereomusikk eller høre på samtaler med begge ørepropper. Alternativt kan du bruke en mens den andre lades i ladeetuiet. Slik vil du alltid kunne ha en ørepropp tilgjengelig, som er klar til bruk.

Lang batteritid
Tune115TWS tilbyr opptil 6 timer med musikk- eller samtaletid på en oppladning. Ladeetuiet gir også 15 ekstra timer, som totalt gir utrolige 21 timer med musikk.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: JBL Tune 115 TWS In-Ear White
Spesifikasjoner: JBL Tune 115 TWS In-Ear White
Varenummer34548
EAN6925281976674
Merke JBL
Varetype Earphones
Tilslutning Bluetooth
Rekkevidde 10-15 m
Driftstid 6 t
Ladetid 2 t
Vekt 41,5 g
Velegnet til Voksende