Safedrive Pro trafikkalarm

Varenummer 33691

Opplysninger

Safedrive Pro - Norges mest kjøpte trafikkalarm

NB! Enheten krever abonnement på NOK 199,- /mnd. (Ingen bindingstid)

Enheten aktiveres automatisk når du starter bilen, og viser deg avstand til farer i veibanen, nærmeste politikontroll og fotoboks! Når du nærmer deg kontrollstedet vil enheten vise avstand og avgi alarm i god tid.
Safedrive Pro tilbyr farevarsling og varsling av alle typer kontroller med unntak av promillekontroller.

Slik fungerer Safedrive Pro
Enheten varsler om hindringer i veibanen og kontroller i nærheten av brukeren, basert på informasjon fra Safedrive server og GPS-lokasjon til enheten. Varslene visualiseres på skjermen, med avstand til nærmeste hindring/kontroll, samt lyd- og lysvarsel når bruker nærmer seg kontrollstedet eller område med fare.

Hvordan identifiserer Safedrive kontroller og bokser? Safedrive mottar informasjon om hindringer, farer og kontroller langs veien fra nøye utvalgte kilder, deriblant deres egne brukere, sosiale medier, sms-tjenester og varslingsapplikasjoner. Safedrive har et døgnbemannet kundesenter, som kontrollerer og kvalitetssikrer alle varslinger før disse sendes ut til brukere. De varsler mer enn 98% av alle kontroller.

100% lovlig
Enheten er naturligvis 100% lovlig i henhold til norsk lov. For oss er det en selvfølge at alle som ønsker færre ulykker i trafikken støtter en enhet som fungerer preventivt.

Tekniske spesifikasjoner
- Tåler kulde og vinter
- Skjermstørrelse 2,8"
- Strømtilkobling: USB
- Strømstyrke: 5V
- Skjermtype; IPS
- Mål: 6 x 8 x 2 cm

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Safedrive Pro trafikkalarm
Spesifikasjoner: Safedrive Pro trafikkalarm
Varenummer33691
EAN7090046630005
Merke Safedrive
Varetype Trafikalarm