SmartCharge 12V 6A 230V

Varenummer 22808

Opplysninger

Testvinnende portabel lader

SmartCharge 6A er laget for å gjøre det enkelt for alle å lade sine egne batterier. Den tilpasser seg automatisk til batteriets ladenivå og størrelse og til temperaturforholdene rundt. SmartCharge er selvfølgelig sikret mot gnister og omvend polarietet.
SmartCharge-produkter er lette og kompakte, og har en praktisk mekanisme for kveiling av kabler og festing av klemmer som gjør dem lette å lagre og å ha med seg.

Test og prisvinner

SmartCharge-familien kan vise til en rekke utmerkelser: Testvinner - test av smartladere til båt i Båtmagasinet. Testvinner - test av smartladere til bil i finske Moottori. Design for Alle - pris for universell design - Norsk Designråd (nå DOGA). Merket for God Design - Norsk Designråd (nå DOGA).

Lett å bruke

Fest klemmene på batteriets poler, sett kontakten i et støpsel og trykk inn på-knappen - SmartCharge tar hånd om resten. På displayet kan du følge med på ladestatusen.

Funksjonelt display

SmartCharge 6A har et brukervennlig display med baklys for økt lesbarhet. På displayet kan man enkelt lese av statusen på batteriet. Det er også mulighet for å velge høyere ladestrøm for batterier som krever dette.

Kompakt

SmartCharge er enkel, liten og lett, med en integrert løsning for kveiling av ledninger.

PowerSupply

Noen ganger trenger du tilgang til kontinuerlig strøm, for eksempel ved batteribytte eller om du vil ha strøm til en 12V-enhet. Funksjonen aktiveres enkelt ved å holde inne PÅ-knappen i 5 sekunder. Laderen vil da automatisk levere 13,6V. Dette indikeres ved at alle LED-lysene blinker én og én i syklus fra bunn til topp.

Tilbehør

SmartCharge kan kobles opp mot en rekke tilleggselementer som vil gi nyttige funksjoner.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: SmartCharge 12V 6A 230V
Spesifikasjoner: SmartCharge 12V 6A 230V
Varenummer22808
EAN7042287060608
Merke DEFA
Varetype Batterilader