Fullautomatisk bærbar espressomaskin

Varenummer 40344

Opplysninger

Luksus på turen - ta kaffen med deg overalt.

Den stilrene og enkle espressomaskinen er velegnet til å ta med på reiser og utendørs aktiviteter, så du alltid har en kopp ferskbrygget autentisk espresso ved hånden - med bare ett klikk.

Aromatisk kaffe på et øyeblikk
Du kan lett plassere espressomaskinen i en koppholder i bilen eller i en flaskeholder i ryggsekken, så du alltid kan få en oppfriskende kopp espresso, når trøttheten melder seg. Enten du er ute og reise, på camping, vandretur eller overnatter i naturen i et telt. Så kan du nyte de delikate mørke dråpene, uansett hvor du befinner deg. Alt, du behøver, er en Nespresso kapsel og varmt vann.

Du kan alltid lade espressomaskinen - enten du er hjemme eller på farten. Den er utstyrt med en adapter til oppladning innendørs og en bilkabel til oppladning og oppvarmning. Ved bruk av kaldt vann holder en oppladning til 3 kopper kaffe. Gjennomsnittstrykket på 15 bar gir deg den fyldige smaken av kaffe.

Lett å bruke og gjøre ren
Den er fullautomatisk, og du trenger kun å trykke på én knapp for å brygge din neste utsøkte kopp kaffe. Det er heller ingen sak å gjøre den ren. Du behøver kun å vaske koppen og kapselhetten, for den har en innebygget rengjøringsfunksjon.

Alltid varm kaffe
Maskinen bruker en presis NTC sensor til å kontrollere vanntemperaturen på 90 grader, så du kan nyte din varme kopp kaffe på ca. 70 grader.

Spesifikasjoner:
- AC-adapter: 12 V 2 A
- Billader: 12 V 7 A
- Strøm: 56 W
- Maks. kapasitet: 50 ml
- Mål: 82x77x252 mm
- Vekt: Ca 880 g
- Oppladningstid ca. 2,5 time

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Fullautomatisk bærbar espressomaskin
Spesifikasjoner: Fullautomatisk bærbar espressomaskin
Varenummer40344
EAN5714217743517
Merke RAZE
Varetype Kaffemaskin
Farge Svart
Modell Raze Fuldautomatisk bærbar espressomaskine
Tekniske Spesifikasjoner
Inn 12V
Watt 56W
Kapasitet 45ML
Batteri Holder til 3 kopper
Ladetid 2,5 Timer
Kapselkaffe Ja
Mål (LxBxH) 82x77x252mm
Vekt (I Gram) 880