CTEK Litium XS EU 12V 5.Amp Batterilader

Varenummer 40556

Opplysninger

CTEK's LITHIUM XS er en avansert lader styrt med en mikroprosessor, som især er beregnet til å opplade og vedlikeholde Lithium-ion-fosfat-batterier (LiFePO4), og maksimere deres yteevne og levetid. Med en ladestrøm på opp til 5A er LITHIUM XS særdeles fleksibel, og lader LiFePO4-batterier fra 5 - 60 Ah samt vedlikeholder opp til 120 Ah.

Den er lett å betjene, og oppladningen går raskt i gang ved tilkobling. Da det ikke er nødvendig å koble batteriet fra kjøretøyet, vil LITHIUM XS ved start på oppladningen automatisk nullstille alt lavspenningselektronikk (batteristyringssystem), som er montert. Oppladningen kan når som helst startes manuelt via. nulstillingsknappen.

LITHIUM XS er en fullautomatisk "connect and forget"-lader med 8 ladetrinn, inkludert en testsekvens som viser om LiFePO4-batteriet kan ta imot og holde på ladningen, et unikt maksimeringstrinn til å gjenopprette full kapasitet og patentert vedligeholdsoppladning, som skal sikre maksimal yteevne - selv etter flere måneders inaktivitet. LITHIUM XS er skvett- og støvtett (IP65), og er lett og sikker å bruke. Den beskytter kjøretøyets elektronikk, er gnistfri samt beskyttet moy ødelagt polaritet og kortslutning.

Leveres med 5 års garanti.

Hent brugerveiledning

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: CTEK Litium XS EU 12V 5.Amp Batterilader
Spesifikasjoner: CTEK Litium XS EU 12V 5.Amp Batterilader
Varenummer40556
EAN7350009568999
Merke CTEK
Varetype Batterilader