Arbeidslampe LEDinspect NECKLIGHT - OSRAM

Varenummer 70412

Opplysninger

OSRAM LEDinsepct WEARABLE NECKLIGHT nakkelampe

Denne oppladbare nakkelampen med to individuelt avtakbare lommelykter fra OSRAM er perfekt for profesjonell og privat bruk.

Med to lysfunksjoner opp til 265lm (høy), 130lm (lav) og en justerbar 90 graders vinkel, gir dette ulike innstillingsmuligheter for en rekke oppgaver. LEDinspect Wearable Neck Light er spesielt imponerende med sin store fleksibilitet - den kan brukes rundt halsen, på hodet, i hånden eller på en magnetisk overflate.

Det oppladbare batteriet tillater opptil 3 timers drift ved høy effekt eller opptil 4,5 timer ved lav effekt og med en ladetid på kun ca 1,5 time er denne OSRAM-lampen også raskt klar til bruk igjen. En USB Micro B ladekabel med to tilkoblinger for de enkelte lampene for å lade litiumbatteriet er inkludert.

I henhold til beskyttelsesklasse IP54 har denne lampen beskyttelse mot inntrenging av støvpartikler og mot vannsprut og er testet for slagfasthet i henhold til IK07. Med en vekt på kun 115g og det fleksible designet er produktet enkelt å oppbevare og transportere og er derfor ideelt som lys for håndarbeid, håndverksaktiviteter, bilreparasjoner og i hverdagen.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Arbeidslampe LEDinspect NECKLIGHT - OSRAM
Spesifikasjoner: Arbeidslampe LEDinspect NECKLIGHT - OSRAM
Varenummer70412
EAN4052899630987
Merke Osram
Varetype Arbeidslampe
Tekniske Spesifikasjoner
Pære LED
Kelvin 6500
Lumen 265
Inn 5V usb / 12V
Operasjonstid 3,5 timer
Vekt 115 g