Refleksspray Invisible Bright 100 ml

Varenummer 48620

Opplysninger

Textile
Kan vaskes av
Lysreflekterende i mørket
For påføring på tekstiler
Albedo100 Textile (Invisible Bright) er en spray med reflekterende egenskaper som er beregnet på tekstiler. På de fleste tekstiler er sprayen usynlig i dagslys, men reflekterer lys ved belysning.
Eksempler på bruksområder
Kan brukes under svake lysforhold, f.eks. på kveldsturen, joggerunden eller sykkelturen. Spray klærne og andre tekstiler slik som sko, barnevogn, ryggsekk, lue osv. med Albedo100 Invisible Bright. Textile fungerer best på naturlige materialer og materialer med struktur som f.eks. fleece, bomull og ull. Effekten er begrenset på glatte syntetiske materialer.

1.Spray på et godt ventilert sted, rist sprayboksen +1 minutt (minst 20 sekunder etter at kulen har løsnet). Gjenta under bruk. 2.Spray deretter umiddelbart på 30 cm avstand i tynne lag og med jevne, svøpende bevegelser. Hold boksen rett opp og ned når du sprayer. 3.Lufttørker på bare noen minutter ved +20 °C. Rengjør ventilen etter bruk ved å spraye opp og ned i 1-2 sekunder.

Viktigt: Sprayen vaskes lett bort i normal vask, og påvirker ikke fargen eller overflaten på tekstilene. Sprayen kan sitte på i opptil en uke etter påføring, men det avhenger av hvilket underlag du har sprayet, hvor mye du har sprayet og fremfor alt hvor mye underlaget slites. Ved slitasje bør du påføre mer spray for å gjenvinne full effekt, eller regelmessig kontrollere refleksfunksjonen. Refleksfunksjonen kan ganske enkelt kontrolleres ved å belyse den sprayede overflaten med en lommelykt som holdes i øyehøyde, eller ved å ta et bilde med blitz. F.eks. med mobilkameraet. Tips: Klipp ut og spray på sjablonger for å få pene symboler og tekster som reflekterer i mørket.

ALBEDO 100 har udviklet og producerer VOLVO LIFE PAINT.

Se mere fra Volvo life paint her:

volvolifepaint.com/

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Refleksspray Invisible Bright 100 ml
Spesifikasjoner: Refleksspray Invisible Bright 100 ml
Varenummer48620
EAN5712227444875
Merke Albedo
Varetype Refleksspray