SALT-X PAKKETILBUD 3,78L + automix unit

Varenummer 288019968

Opplysninger

Pakketilbud som inneholder 3,78L konsentrert SALT-X og automixer.

Automixeren kobles direkte på vannslangen via en gardena-tilkobling og gir deg dermed korrekt blandingsforhold (1:65)

Konsentrert salt og saltvannsbekjempelse
-trygt å bruke på alle metaller
-eksklusiv rusthemmer og biologisk nedbrytbart
-enkelt å bruke: bare bland med vann og spray på med Salt-X

INNOVATIVT
Nytt produkt designet for å beskytte de fleste metalloverflater mot de destruktive virkningene av kloridsalter. Salt-X er en unik kombinasjon av salt-motvirkende ingredienser som angriper, oppløser, deaktiverer og fjerner salt og saltvannsforekomster fra en hvilken som helst overflate, med øyeblikkelig effekt.

TRYGT Å BRUKE
Biologisk nedbrytbart og trygt å bruke på alle metalloverflater. Salt-X reduserer betydelig de korrosive, skadelige effektene av salt og saltvannsforekomster, noe som forlenger levetiden til metalloverflater som er utsatt for dette ødeleggende elementet. Salt-X er USDA-autorisert.

EKSKLUSIV KORROSJONSHEMMER
Salt-X inneholder en eksklusiv korrosjonshemmer. "Antichlor", som er en primær ingrediens i det beskyttende belegget som bidrar til å bevare metallets overflate. Selv om Salt-X ikke vil fikse tidligere skader, vil det definitivt bidra til å redusere ytterligere skade ved bruk som anvist.

UBEGRENSET BRUK
Det er ingenting på markedet som kan sammenlignes med Salt-X for AY bevare metallet på en båt, båtmotor, bil, lastebil, hytte, tilhenger, fiskestang-trinse, sykkel, klimaanlegg, verktøybygg, osv.

EN GOD INVESTERING
Ved å bruke Salt-X regelmessig som forebyggende vedlikehold på alt utstyret ditt, vil du beholde "som-ny"-utseende og verdien for videre salg. Den totale besparelsen vil være markant.

ØKONOMISK
Super-konsentrert Salt-X er ekstremt økonomisk. Bare 14 ml per liter vann er tilstrekkelig for de fleste typer bruk.

Bruksanvisning
Salt-X er lett å bruke. Bland 14 ml per liter vann og påfør blandingen på overflaten før du lar det lufttørke. Salt-X kan blandes med en hageslange, spylingstank, bøtte eller sprøyteflaske. Alternativt kan du bruke vår Auto-Mix-enhet for skylling av store områder eller spyling av båtmotorer.

TIL FRITID
Bruk Salt-X til å skylle båtmotorer, rense båter, tilhengere, båtseil, rekkverk, telt, campingutstyr, dykkerutstyr, stenger, trinser og fiskesluker. For mindre gjenstander kan du mikse Salt-X i en bøtte og legg gjenstandene i blandingen og la det stå noen minutter. Ta det ut av blandingen og la det lufttørke for å forlenge levetiden til disse tingene.

VASKING AV LASTEBIL
Bruk Salt-X til å fjerne skadelige saltinntak fra saltvann, saltvannsspray og veisalt fra vinteren. (NB! Avløpsvann som brukes til dette formålet er faktisk mindre forurensende enn vanlig rent vann fordi Salt-X har deaktivert saltinntaket.)

INDUSTRIELL BRUK
Bruk SALT-X til å rense saltlag på traktorer, tilhengere, skipscontainere, utstyr til skip, metallbygninger, snøploger, saltspredere, alle typer byggutstyr, tog, busser, godsvogner, osv.

RUNDT HUSET
Bruk Salt-X til å rense hus, hytter og bobiler, vinduer, hagemøbler, verktøybygg, klimaanlegg, biler, lastebiler, osv. Salt-X vil til og med fjerne hvitt belegg fra sko som har blitt utsatt for is og snø.