Ferro-Bet Rustfjerner 1L sprayflaske

Varenummer 51813

Opplysninger

Ferro-Bet Rustfjerner fjerner rust og forbereder ståloverflaten før maling. Den forandrer også aktiv rust til passiv jernfosfat og hindrer videre rustutvikling under det nye malingslaget. Rustfjerneren kan påføres f.eks ved neddypping, med sprøyte eller med kost. Løs rust børstes vekk først.

Når man oppnår en gråhvit hinne har ferro-Bet Rustfjerner arbeidet seg inn i rusten. Denne hinnen kan da børstes eller spyles vekk.(Hvis overflaten er mørk og klebrig er prosessen ikke ferdig). Ved kraftig rustangrep må prosessen gjentas. Overflaten må ikke viderebehandles før den er helt tørr.

Et godt råd til deg som skal male på rust. IKKE GJØR DET! For det beste og den lengste bevaringen av det du jobber med, er et rent grunnlag alltid den beste veien å gå. Fjern rust med Ferro-Bet Rustfjerner og slipp gjøre den samme jobben om 2 år.

HUSK!
Metall har to sider. Man vil aldri klare å stoppe rust om man ikke tar begge sider av metallet, og forsegler etterpå for fuktighet og oksygen! Se derfor på hva vi kan tilby av etterbehandling.

Råd Til En Hobbymekaniker.
Har man mange skruer og div. småting man ønsker fjerne rusten på anbefales å kutte toppen på en 5ltr kanne og legge alt i bad med Rustfjerner. Dette badet kan brukes mange ganger. Kommer det mye olje og skitt i badet, er dette bare å ta ut, da dette legger seg på toppen.

Sikkerhetsdatablad

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Ferro-Bet Rustfjerner 1L sprayflaske
Spesifikasjoner: Ferro-Bet Rustfjerner 1L sprayflaske
Varenummer51813
EAN7056362600023
Merke Ferro bet
Varetype Rustfjerner