Ferro-Bet Alu-Rens, 1L

Varenummer 51814

Opplysninger

Grunning/klargjøring av aluminium: Jobber dere med behandling av aluminium kan Ferro-Bet Alu-Rens være en meget god klargjører av underlaget. Mange sliter med heften i aluminiumen, grunnet det fettlaget aluminiumen utsonderer.

Ha Ferro-Bet Alu-Rens på en klut, eller spray området med Ferro-Bet Alu-Rens og gni den godt inn. Du vil da se at fettlaget slipper. Du vil nå få mye bedre heft for eventuell maling/lakk.

Har du mistet glansen i aluminiumen, eller har flekker som ikke går bort. Påfør Ferro-Bet Alu-Rens og la den virke 1-3 minutter (må se an fra gang til gang hvor lang virketid den trenger for å løsne opp urenhetene) jobb gjerne produktet inn med en stiv børste eller klut for en dypere og raskere effekt. Ved bruk av Ferro-Bet Alu-Rens er skyllingen meget viktig. Bruk rikelig med vann.

Virker produktet enda?: Er du usikker på om din gamle Ferro-Bet Alu-Rens enda er potent, er det bare å dyppe en galvanisert spiker i den. Koker det på spikeren er Ferro-Bet Alu-Rens klar til bruk.

Ferro-Bet Alu-Rens er et meget sterkt produkt, og skal ikke brukes uvettig. Er dere i tvil om materialet dere jobber med vil tåle Ferro-Bet Alu-Rens, gjør en prøve! Våre kunder sier at når ingen andre vaskemidler gjør jobben god nok, finnes det kun en løsning. Ferro-Bet Alu-Rens.

Ferro-Bet Alu-Rens kan tynnes med opptil 10 deler vann.

Sikkerhetsdatablad

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Ferro-Bet Alu-Rens, 1L
Spesifikasjoner: Ferro-Bet Alu-Rens, 1L
Varenummer51814
EAN7033692937111
Merke Ferro bet
Varetype Avfetting