Autosol krom glans, 100 g.

Varenummer 49247

Opplysninger

H290 Kan være etsende for metaller.
H314 Gir alvorlige etseskader på hud og øyne

Denne enestående metallpoleringen av høy kvalitet er Autosols mest populære produkt. Den har vunnet tre internasjonale gullmedaljer og anbefales av produsenter, museer og restaureringseksperter over hele verden. Den fjerner trygt og enkelt oksidasjon, korrosjon, flekker og rust. Den produserer en strålende reflekterende glans og etterlater et usynlig beskyttende belegg for å sikre en langvarig glans.

Overflaten skal være tørr og fri for løst smuss før polering. For en svært polert overflate, påfør en liten mengde AUTOSOL Metal Polish på en myk mikrofiberklut og gni kraftig i en sirkulær bevegelse. Ikke la AUTOSOL Metal Polish tørke. Buff til høy glans med en ren klut.

For å fjerne rust og kraftig korrosjon, påfør med superfin stålull og poler deretter. For korrosjon på marine produkter, påfør AUTOSOL Metal Polish med en bronseull. For å fjerne avleiringer eller kalkavleiringer på grove overflater som støpejern, påfør med en superfin stålbørste. Lær alltid om metallet ditt før du polerer.

Tips: Polering og rengjøring av detaljområder kan gjøres enklere ved å gni AUTOSOL inn i en poleringsklut først. Dette vil bidra til å eliminere poleringssøl som normalt setter seg i etsing og hjørner

Hent sikkerhetsdatablad

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Autosol krom glans, 100 g.
Spesifikasjoner: Autosol krom glans, 100 g.
Varenummer49247
EAN4004982010039
Merke Autosol
Varetype Slipemiddel