Autoglym Caravan & Motorhome cleaner 1L

Varenummer 49007

Opplysninger

UNIVERSELL RENGJØRING FOR CAMPINGBIL OG -VOGN
Fjerner svarte striper og alger fra karosseri og plast.

Produktinformasjon:
Caravan & Motorhome Cleaner er en konsentrert, multifunksjonell rengjøringsløsning designet for raskt og økonomisk vedlikehold av fritidskjøretøy hele året. Kan brukes på utvendige og innvendige overflater som et kraftig rengjøringsmiddel der det trengs. Ekstremt effektiv for å fjerne algeavleiringer og gjenstridige striper på karosseriet. Kan brukes på maling, plast, metall, gummi, akryl, glassfiber, hjul, vinduer, syntetiske tekstiler, tepper, hyller, vaskbare vegger og lignende overflater.

Instruksjon:
Eksteriør: Rengjør karosseriet én side om gangen. Svært skitne overflater må skylles med vann før påføring av produktet. Spray produktet på området som skal rengjøres. Bruk en våt svamp i lette sirkulære bevegelser på overflaten. Rengjør med mye rent vann. Gjenta søknaden om nødvendig. Ikke la produktet tørke på overflaten. Etter siste skylling, tørk med en Aqua Dry vaskeklut. Beskytt maling og polerte metalldeler med Autoglym Super Resin Polish (ikke poler teksturert mltid tekstiler, skinn og sarte overflater for fargeekthet. Spray sparsomt på området som skal rengjøres. Tørk over med en ren, fuktig bomullsklut - skyll ofte i vann. For glass- og akrylvinduer, speil etc. anbefales Autoglym Fast Glass for en skinnende, fettfri finish uten striper og riper.aling).

Interiør: Sjekk alltid tekstiler, skinn og sarte overflater for fargeekthet. Spray sparsomt på området som skal rengjøres. Tørk over med en ren, fuktig bomullsklut - skyll ofte i vann. For glass- og akrylvinduer, speil etc. anbefales Autoglym Fast Glass for en skinnende, fettfri finish uten striper og riper.

Sikkerhetsdatablad

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Autoglym Caravan & Motorhome cleaner 1L
Spesifikasjoner: Autoglym Caravan & Motorhome cleaner 1L
Varenummer49007
EAN5016366007275
Merke Autoglym
Varetype Autoshampoo