Autoglym Intensive Tar Remover

Varenummer 51823

Informasjon

Autoglym Intensive Tar Remover oppløser tjære og asfalt omgående på lakk og plast. Kan brukes til å fjerne olje, voks, harpiksaktig sevje, bensinflekker og rester fra lim/ festemidler. Intensive Tar Remover inneholder løsemidler som hurtig fjerner tjæreflekker, asfalt og saltrester, drivstoffsøl etc fra lakkerte flater.

UTVENDIG BRUK: Ha direkte på området som skal behandles ved å bruke en ren bomullsklut, polérgarn eller poleringsduk, eller sprut dirkete på området. Tjære og asfaltflekker oppløses og begynner og renne. Tillat 1-2 minutters kontakttid, og tørk eller vask deretter produktet av.

INNVENDIG BRUK: Intensive Tar Remover er genial for å fjerne f.eks. skomerker på innsiden av en bildør, eller ungenes tyggegummi-griseri. Intensive Tar remover er trygg å bruke på plast, gummi og tekstiler, og kan derfor også fjerne flekker og tyggegummi fra seter.

NB! Test alltid på et lite område før du bruker produktet på tekstil.

Ha på en ren bomullsklut og arbeid innover flekken. Poler til slutt med en ren klut for å fjerne avfall, og la behandlet overflate tørke.

Sikkerhetsdatablad


Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Autoglym Intensive Tar Remover
Spesifikasjoner: Autoglym Intensive Tar Remover
Varenummer51823
EAN5714217104486
Merke Autoglym
Varetype Avfetting