Autoglym Easy Sprayer 2,5 l

Varenummer 52915

Opplysninger

Autoglym Easy Sprayer 1 Liter

Autoglym Easy Sprayer er en svært brukervennlig trykksprøyte for rask og jevn påføring av produkt. Kommer i 1 liter beholder. Et viftemunnstykke og et kjeglemunnstykke følger med for allsidig bruk.

Autoglym Easy Sprayer er en universaltrykksprøyte av høy kvalitet som er utformet for å virke i perfekt samspill med mange ulike rengjøringsprodukter fra Autoglym. Easy Sprayer er lett å bruke og produserer en perfekt spraykonsistens, slik at du får god produktdekning raskt og med mindre innsats. Derfor er dette den optimale løsningen for rengjøring av hjul og biler. Easy Sprayer er laget av robuste materialer og er utformet for å tåle regelmessig bruk og kontakt med kjemikalier, så dette er en perfekt partner til utallige økter med bilrengjøring.

Autoglym Easy Sprayer leveres komplett med to munnstykker: Et viftemunnstykke for bred stråle
Et kjeglemunnstykke for smal stråle, slik at du får allsidighet og full kontroll.

Du trenger ikke å vente på at trykket i sprøyten skal reduseres når du er ferdig med å bruke den û bare trekk i sikkerhetsventilen, så reduseres trykket umiddelbart. Med målemerkene på siden av flasken kan du se nøyaktig hvor mye produkt du har hatt i.

Med Autoglym Easy Sprayer blir det enklere enn noen gang før å påføre produkt û bare klargjør sprøyten og trykk på utløseren, så får du rask og svært nøyaktig påføring av produktet.

Bruksanvisning:
Mens lokket er skrudd på trekker du i sikkerhetsventilen for å redusere trykket i enheten. Du må alltid ha på vernebriller når du bruker trykksprøyten. Ta av lokket og fyll flasken med produkt opp til et maksimalt nivå på 1 liter, skru lokket på igjen og øk trykket i flasken ved å pumpe til du kjenner motstand.
Følg alltid helse- og sikkerhetsanvisningene på produktets etikett. Trykk på håndtaket for å begynne å sprøyte, og bruk pumpen når det trengs for å motvirke tap av trykk.
Flasken kan oppbevares med produkt i etter bruk, men trykket i sprøyten må alltid reduseres før oppbevaring.

Vedlikehold:
Etter hver bruk må du redusere trykket i sprøyten. Hvis munnstykket blir blokkert, kan du rengjøre det med vann û ikke bruk metallobjekter.
For å gi ledd og sammenføyninger lengre levetid bør du regelmessig påføre noen dråper olje eller fett på bevegelige deler.
Du får tilgang til ventilkammeret (165) ved å trekke av sylindervernet. Du får tilgang til stavens O-ring (603) ved å skru stempelet ut til O-ringen blir synlig.

Tekniske spesifikasjoner:
Total kapasitet: 1,5 liter
Brukbar kapasitet: 1 liter
Nettovekt: 0,46 kg
Bruttovekt: 0,60 kg
Maksimalt trykk: 2,5 bar
Liter/minutt 3 bar: 0,5 liter/minutt
Forseglingene og materialene er bestandige mot de fleste syrer og løsemidler 2,5 bar sikkerhetsventil
Stor påfyllingsåpning.
Ergonomisk utforming.
Robust, gjennomsiktig flaske med nivåindikator.
Beskyttende mansjett til ventilkammeret.
Enkel montering og demontering for vedlikehold.
Justerbart kjeglemunnstykke og standard viftemunnstykke. Mulighet for påsetting av andre typer munnstykker og tilbehør.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Autoglym Easy Sprayer 2,5 l
Spesifikasjoner: Autoglym Easy Sprayer 2,5 l
Varenummer52915
EAN5016366013122
Merke Autoglym
Varetype Skumsprøyte