Autoglym Advanced All Wheel Cleaner 2,5l

Varenummer 52914

Opplysninger

Autoglym - Advanced All Wheel Cleaner
Advanced All Wheel Cleaner er et fargeskiftende middel som passer til alle lakkerte hjuloverflater. En pH-nøytral og skummende formel som fester seg til hjulet og derved øker kontakttiden for å effektivt fjerne smuss og andre urenheter. Her er det enkelt å følge med når de aktive ingrediensene blir dyprøde når de reagerer med eventuelt bremsestøv som festet seg til hjulene.

Disse jernpartikler som fester seg på hjulet, løses skånsomt opp, slik at de lett kan skylles bort og etterlate skinnende rene hjul. Advanced All Wheel Cleaner egner seg til regelmessig bruk på felger med finish som er lakkert, diamantkuttet, anodisert eller av plast. Har du en annen hjultype, bør du bruke Custom Wheel Cleaner i stedet.

Er det bra å bruke Advanced All Wheel Cleaner?
Ja, er det korte og enkle svaret. Jernpartikler som fester seg på hjulet er vanligvis små metallpartikler, og de er ofte i form av rust eller andre jernforbindelser som fester seg til overflaten av et kjøretøys hjul. Bor du i område med høy luftfuktighet, saltede veier eller i nærheten av industrielle områder, er risken enda større for mye metallpartikler på hjulene. Jernpartiklene kommer fra bremsene, veistøv eller andre kilder. Kommer disse partiklene i kontakt med varm overflate på f.eks. bremser eller hjulene, kan de oksidere og danne rust.

Disse jernpartikler kan på sikt gi rustdannelse som kan skade hjulets overflate over tid, men også påvirke bremsesystemet. For å motvirke dette problemet anbefaler vi regelmessig rengjøring av hjulene og bremsene, med å bruke Advanced All Wheel Cleaner fra Autoglym. Midlet bidrar til å skånsomt løsne og fjerne disse partiklene fra hjulet. Da får du ikke bare fjernet problemet med metallpartikler, men får dessuten rene og pene hjul som gir bilen et vakker estetisk utseende.

Bruksanvisning:
For best mulig resultat bør du bruke produktet på tørre hjul. Pass på at hjulene er nedkjølte.
NB! Arbeid med varme hjul kan føre til skader.
Jobb med ett hjul av gangen. Påfør rensemiddelet i rikelige mengder fra bunnen og oppover, og dekk hele overflaten på hjulet. La produktet virke i 2-4 minutter. Ikke la produktet tørke på overflaten. Det kan hende du må gni hvis hjulene har mye smuss eller ikke har vært rengjort på lenge. Bruk en egnet hjulbørste, som f.eks. Hi-Tech Wheel Brush fra Autoglym, eller svamp til å gni rengjøringsmiddelet. Skyll av med en kraftig vannstråle.
Pass på at du skyller oppkjørselen godt etter bruk. MÅ IKKE BRUKES PÅ VARME OVERFLATER.
IKKE EGNET FOR MOTORSYKLER.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Autoglym Advanced All Wheel Cleaner 2,5l
Spesifikasjoner: Autoglym Advanced All Wheel Cleaner 2,5l
Varenummer52914
EAN5016366013184
Merke Autoglym
Varetype Forsegler