Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500Ml

Varenummer 51849

Opplysninger

WHEEL CLEANING MOUSSE
Autoglym Wheel Cleaning Mousse er en helt ny type hjulrens på markedet. Mange har oppdaget hvordan skum gjør bilvask enkelt, så hvorfor ikke lage en felgrens som skummer.

Denne moussen er både enkel å bruke, fascinerende og effektiv.

Wheel Cleaning Mousse er en revolusjonerende felgrens som du enkelt sprayer over hele hjulet. Skummet du påfører vil utvide seg raskt, slik at det er i stand til å dekke hver krik og krok av felgen din mens det renses. Ved skikkelig skitne felger kan det være nødvendig å hjelpe til med en felgbørste. Etter at skummet utvider seg, vil det begynne å bryte ned bremsestøv og andre forurensninger.

Autoglym Wheel Cleaning Mousse har egenskapen som vi kjenner fra mange felger nå, hvor den blir lilla når den finner bremsestøv som den løser opp. Denne felgperlen er helt pH-nøytral og vil ikke skade noen form for felg.

Perfekt for de med trange eikefelger eller vanskelig tilgjengelige områder.

Når Wheel Cleaning Moussen har virket ferdig, begynner den å smelte på felgen og den er klar for skylling. Resultatet er en ren og skinnende kant.

Slik bruker du Autoglym Wheel Cleaning Mousse:

*Pass på at felgen ikke er varm
*Spray en god mengde Wheel Cleaning Mousse over hele felgen og dekksidene *Etter at skummet har utvidet seg, bruk eventuelt en børste. *Når skummet har begynt å smelte er det klart for skylling. *Skyll

Sikkerhetsdatablad


Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500Ml
Spesifikasjoner: Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500Ml
Varenummer51849
EAN5016366006643
Merke Autoglym
Varetype Felgrens