Autoglym Polar-serien pakke, steg 1-2-3

Varenummer 288019997

Opplysninger

ULTIMATE BILVASKESETTET

POLAR-serien, den komplette høytrykksvaskerløsningen for utvendig bilpleie.

FORVASK med Polar Blast
VASK med Polar Wash
BESKYTT med Polar Seal

FORVASK: POLAR BLAST
Trinn 1 i Polar-serien. Høyskummende sjampo som etterlater et tykt lag med skum som holder seg på overflaten uten å renne. Reduserer risikoen for vaskemerker i lakken. Egnet som forvask for skumpistol. Gir et resultat som gjør det morsomt å bruke!

VASK: POLAR WASH
Trinn 2 i Polar-serien. Bruk høytrykksvaskeren og dekk til bilen med såpeskum. Bearbeid skummet med en svamp eller vaskeklut og legg merke til hvor lett det glir på overflaten. Sjampoen renser grundig, men skånsomt, og fjerner ikke polish og voks. Skyll og la vannet renne av den blanke overflaten. Hvis en beskyttende finish er nødvendig, la bilen være våt og bruk Polar Seal.

BESKYTT: POLAR SEAL
Trinn 3 i polarserien. Polar Seal runder Polar-serien perfekt av. Påfør på karosseri, hjul og glass (unngå direkte påføring på frontruten) mens den fortsatt er våt, og skyll deretter av med en høytrykkspyler. Det vannavstøtende resultatet er synlig gjennom den dype glansen som dette beskyttende produktet gir. Vannet renner fort av bilen, og tørking blir en enkel oppgave. Behandlingen er langvarig og krever kun ca 4 påføringer i løpet av året.

Sikkerhetsdatablad


Sikkerhetsdatablad


Sikkerhetsdatablad


Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Autoglym Polar-serien pakke, steg 1-2-3
Spesifikasjoner: Autoglym Polar-serien pakke, steg 1-2-3
Varenummer288019997
Merke Autoglym
Varetype Shampoo