Autoglym Polar Seal 1L

Varenummer 51848

Opplysninger

HØYTRYKKSVASK BELEGG
Et beskyttende hydrofobisk belegg som gir en rask og enkel høyglans finish.

Brand Intro: Høyytelsesprodukter inspirert av vår lidenskap for perfeksjon. Det er Autoglyms måte og det har det alltid vært.

Polar Seal er et beskyttende belegg som er spesielt produsert for bruk ved bruk av en høytrykksvasker med skumpistol. Vi anbefaler å påføre Polar Seal som siste trinn etter forvask med Polar Blast og vask av kjøretøyet med Polar Wash. Det påfører et hydrofobt lag på lakken som får vann til å sprette av overflaten, noe som reduserer tiden det tar å tørke bilen. Bare spray produktet på et rent, fuktig kjøretøy, skyll og tørk for en høyglans finish.

INSTRUKSJON
Instruksjoner for bruk:

Trinn 1: Før du starter, sjekk at karosseriet og felgene er kjølige og ikke i direkte sollys.

Trinn 2: Vi anbefaler å starte med et snødekt lag, for eksempel Autoglym Polar Blast for å løsne skitt, etterfulgt av Polar Wash, for å fjerne urenheter eller forurensning på lakken.

Trinn 3: Bare en liten mengde Polar Seal er nødvendig. Hell maksimalt 40 ml (tre korker) i skumflasken og tilsett minimum 200 ml vann. Dette er all oppløsningen som kreves for å dekke hele kjøretøyet. Du vil ikke ha nytte av å bruke mer enn 40 ml, da en for stor mengde bare vil legge til finishen.

Trinn 4: Spray Polar Seal på det rene og fuktige kjøretøyet, og sørg for at alle ytre overflater er dekket, men unngå direkte kontakt med frontruten.

Trinn 5: Skyll og tørk bilen grundig for å oppnå en høyglans finish som er beskyttet med et hydrofobt belegg. Bilen skal tørkes av med en klut og må ikke lufttørkes, da det kan oppstå vannflekker.

Trinn 6: Bruk Autoglym vindusrens (Fast Glass) for å rengjøre frontruten og vindusviskerne for å unngå flekker.

Polar Seal er ikke egnet for bruk på en cabriolet med myk topp.

Sikkerhetsdatablad


Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Autoglym Polar Seal 1L
Spesifikasjoner: Autoglym Polar Seal 1L
Varenummer51848
EAN5016366006766
Merke Autoglym
Varetype Forsegler