Autoglym Polar Collection 3x500ml

Varenummer 51850

Informasjon

POLAR-serien, den komplette høyttrykkvasker-løsningen for utvendig bilpleie
  • FORVASK med Polar Blast
  • VASK med Polar Wash
  • BESKYTT med Polar Seal


FORVASK: POLAR BLAST
Steg 1 i Polar-serien. Høytskummende shampoo som etterlater et tykt skumteppe som henger på overflaten uten å renne. Reduserer faren for vaskespor i lakken. Velegnet som forvask for skumpistol. Gir et resultat som gjør den morsom å bruke!

VASK: POLAR WASH
Steg 2 i Polar-serien. Bruk høyttrykkvaskeren og dekk bilen i saftig såpeskum. Bearbeid skummet med svamp eller vaskehanske, og kjenn hvor enkelt det glir på overflaten. Shampooen rengjør grundig men skånsomt, og fjerner ikke polish og voks. Skyll av og se vannet renne av den blanke overflaten. Hvis det er nødvendig med beskyttende etterbehandling, la bilen være våt, og fortsett til Polar Seal.

BESKYTT: POLAR SEAL
Steg 3 i polar-serien. Polar Seal avrunder Polar-serien perfekt. Påføres bilens karosseri, hjul og glass (unngå direkte påføring på frontruten) mens det fortsatt er vått, skyll deretter av med en siste runde med høyttrykkvaskeren. Det vannavstøtende resultatet blir umiddelbart tydelig gjennom den dype glansen som dette beskyttende produktet gir. Vannet renner av bilen svært hurtig, og tørking blir en svært enkel jobb. Holdbarheten på behandlingen er langvarig, det vil være tilstrekkelig med ca 4 påføringer i løpet av året.