Autoglym Leather Care Balm

Varenummer 51838

Opplysninger

SKINNKREM
Gir næring og beskytter skinntrekk

Produktinformasjon:
Leather Care Balm er en nøye blandet emulsjon som inneholder såpe, naturlige oljer og polymere overflateaktive stoffer som nærer og fukter læret og beskytter det mot merker og flekker. En vanlig, lett behandling vil bevare skinnets naturlige utseende og egenskaper og har den ekstra fordelen at det er lettere å rengjøre og beskytter permanent mot søl. Leather Care Balm er først og fremst et nærende og beskyttende middel som brukes på rent eller renset skinn. Skittent skinn bør først rengjøres med Autoglym Leather Cleaner.

Instruksjon:
Rist grundig. Test alltid et lite, lite iøynefallende område først for å se etter vannflekker og fargefasthet. Påfør Leather Care balsam med en myk bomullsklut eller bruk en Autoglym Perfect Polish Applicator. Masser produktet forsiktig inn i overflaten av skinnet og fortsett å massere til den kremete følelsen forsvinner. La læret absorbere produktet i noen minutter, og poler deretter raskt med en ren, myk bomullsklut, snu kluten ofte. De optimale behandlingsfordelene oppnås etter ca. 48 timer når beskyttelsesmidlet er fullstendig herdet.
Behandling:
Avhenger av klima, temperatur etc. Under normale forhold bør to eller tre behandlinger per år være tilstrekkelig. Under varme/tørre forhold anbefales en hyppigere bruk.

Sikkerhetsdatablad


Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Autoglym Leather Care Balm
Spesifikasjoner: Autoglym Leather Care Balm
Varenummer51838
EAN5016366008319
Merke Autoglym
Varetype Læderrens