Autoglym komplett skumpakke, 5 deler

Varenummer 288019976

Opplysninger

Perfekt og skånsom bilvask hver gang med denne skumpakken bestående av:

51849 - 1 x Autoglym Wheel Cleaning Mousse 0,5 l. 51846 - 1 x Autoglym Polar Blast 2,5 l.
51847 - 1 x Autoglym Polar Wash 2,5 l.
51848 - 1 x Autoglym Polar Seal 1 l.
51861 - 1 x Autoglym Polar Blaster skumkanon 1 l.

FELGRENS: WHEEL CLEANING MOUSSE

Skånsom pH-nøytral felgrens i skumform som ekspanderer inn i alle kroker av felgen. Etterlater en skinnende ren felg.

FORVASK: POLAR BLAST

Steg 1 i Polar-serien. Høytskummende shampoo som etterlater et tykt skumteppe som henger på overflaten uten å renne. Reduserer faren for vaskespor i lakken. Velegnet som forvask for skumpistol. Gir et resultat som gjør den morsom å bruke!

VASK: POLAR WASH

Steg 2 i Polar-serien. Bruk høyttrykkvaskeren og dekk bilen i saftig såpeskum. Bearbeid skummet med svamp eller vaskehanske, og kjenn hvor enkelt det glir på overflaten. Shampooen rengjør grundig men skånsomt, og fjerner ikke polish og voks. Skyll av og se vannet renne av den blanke overflaten. Hvis det er nødvendig med beskyttende etterbehandling, la bilen være våt, og fortsett til Polar Seal.

BESKYTT: POLAR SEAL

Steg 3 i polar-serien. Polar Seal avrunder Polar-serien perfekt. Påføres bilens karosseri, hjul og glass (unngå direkte påføring på frontruten) mens det fortsatt er vått, skyll deretter av med en siste runde med høyttrykkvaskeren. Det vannavstøtende resultatet blir umiddelbart tydelig gjennom den dype glansen som dette beskyttende produktet gir. Vannet renner av bilen svært hurtig, og tørking blir en svært enkel jobb. Holdbarheten på behandlingen er langvarig, det vil være tilstrekkelig med ca 4 påføringer i løpet av året.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Autoglym komplett skumpakke, 5 deler
Spesifikasjoner: Autoglym komplett skumpakke, 5 deler
Varenummer288019976
Merke Autoglym
Varetype Vaskepakke