Autoglym Clay Kit

Varenummer 51837

Informasjon

Autoglym Clay Detailing Complete Kit renser lakken for fysiske partikler som bremsestøv, piggstøv og veistøv. Det vi ofte kjenner som nupper i lakken. For å få lakken HELT REN før du polerer, slik at du har en helt glatt lakk, som du ellers finner på helt nye biler, holder det ikke med kun kjemisk rensing.

Da må du på med skikkelig dyprensing av lakken, for å trekke ut alle mikroskopiske partikler som forårsaker uren lakk. Du kjenner gjerne små nupper i lakken uunder listene. Dvs. nederste del av karosseriet. Da er det på tide å bruke alle professionelles "hemmelige våpen": Autoglym Surface Detailing Clay Kit.

Autoglym Clay Detailing Complete Kit inneholder en "Surface Detailing Clay Bar" sammen med et smøremiddel (Rapid Detailer). Brukes sammen for å fjerne innebygde piggstøv, veisot, tjære, kvae, overspray (f.eks. lakkstøv, maling etc), industrielt nedfall og andre vanlige forurensninger. Kitt-klumpen (Surface Detailing Clay Bar) er et spesielt sammensatt leirestoff som raskt og trygt fjerner forurensninger som er fanget på lakken.

Autoglym Clay Detailing Complete Kit bra til å fjerne asfaltflekker, nupper i lakken, piggstøv og malingrester etc.