CTEK CTX Battery Sense overvåk via APP

Varenummer 40517

Informasjon

Overvåk ditt batteri direkte på iPhone eller Smartphone via APP

Til Bil, båt, campingvogn, MC osv.
  • Smart overvåking av bilbatteriet.
  • Trådløs - se batteriets spenning i mobilen.
  • Følg med, så vet du når du må lade batteriet.
  • Automatisk synkronisering via Bluetooth.
  • Få statistikk for opptil 3 måneder.


En smart sak som gir deg mulighet til å følge med på bilbatteriets nivå med hjelp av en app i smarttelefonen. Med CTX Battery Sense koblet til kjøretøyets startbatteri vil du bli varslet på telefonen når batteriet må lades. På den måten vil du kunne maksimere ytelsen til batteriet og unngå at det plutselig blir flatt. Praktisk på kjøretøy med batterikrevende oppvarming eller start-/stoppfunksjon.

Trådløs overvåkning
Battery Sense-modulen skal være koblet permanent til batteriet. Den varslet automatisk batteriets spenning til mobiltelefonen via Bluetooth, når du er i nærheten av modulen. Appen gir deg verdifull informasjon om batteriet på en enkel måte. Modulen overvåker batteriet kontinuerlig for å gi deg informasjon om batteriets tilstand. Når du får beskjed om å lade batteriet kan du maksimere batteriytelsen og hindre at det blir helt utladet. Til alle kjøretøy med 12 V-batterier Battery Sense er enkel å installere og å bruke.

Flere moduler på en telefon
Flere Battery Sense-moduler kan synkroniseres mot telefon din, noe som kan være praktisk hvis du har flere kjøretøy som du vil overvåke, som f.eks. campingbil, MC, firehjuling eller andre kjøretøy med 12 V-batterier på minst 4,5 Ah.

Kompatibel med:

Android OS 4.4 (eller høyere), iPhone OS 7 (eller høyere) og Bluetooth 4.0 hardware. Dvs. kan brukes til iPhone 4S / 5 / 5S / 5C / 6 / 6S / 6 Plus / 6S Plus. Kan ikke benyttes til iPhone 4 og eldre versioner.

Les brosjyre

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: CTEK CTX Battery Sense overvåk via APP
Spesifikasjoner: CTEK CTX Battery Sense overvåk via APP
Varenummer40517
Merke CTEK

Alternativ