Batterilader CTEK CT5 Start/Stop

Varenummer 40519

Informasjon

Helautomatisk lader for enkel og sikker lading av kjøretøy med batterikrevende start-/stoppeteknologi. I biler som oftest kjører bare korte stekninger av gangen rekker ikke batteriet å bli ladet nok på hver tur, noe som reduserer batteriets levetid. Ved at batteriet blir vedlikeholdsladet regelmessig, minst en gang per måned, kan man unngå uventede og kostbare batteriskift.

CTEK CT5 START/STOP er spesielt konstruert til kjøretøy utstyrt med start-/stoppfunksjon. Den er helautomatisk og lett å bruke. Bare koble den til og start ladingen. Her er det ingen knapper å trykke på eller vanskelige innstillinger som må foretas. De tre lysdiodene på laderen vil vise hvilken fase den befinner seg i: CHECK - kontrollerer batteriets tilstand og stiller tilbake til kapasiteten ved å løsne på sulfater. CHARGE - sikker og rask lading av batteriet til maksimal kapasitet. CARE - patentert vedlikeholdslading for maksimal batteriytelse og levetid.

Laderen er beregnet til alle typer av 12 V bly-syrebatterier, 14-130 Ah, og optimert for AGM (Absorbent Glas Mat)- og EFB (Enhanced Flooded Battery)-batterier. Den er sprut- og støvsikker (IP65) og kan også brukes utenfor garasjen, og beskyttet mot gnistdannelse, kortslutning og feilkobling. Kobles til batteriet med batteriklemmer eller ringkabelsko (medfølger) via Comfort Connect hvor tilbehør som f.eks. CTEK Bomfort Indicator Eyelet kan kobles til.

Tilbehør

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Batterilader CTEK CT5 Start/Stop
Spesifikasjoner: Batterilader CTEK CT5 Start/Stop
Varenummer40519
Merke CTEK