Dekk & slanger

 

Dekk og slanger til din sykkel

Vi har et stort utvalg av dekk og slanger til din cykel.

Vær trygt kjørende
Vi tilbyr et stort utvalg av sykkeldekk til elsykler, racersykler, MTB, voksensykler, juniorsykler, cargosykler. Vi har også dekk til sekkevogner, trillebår, barnevogner og rullestol samt punkteringsfrie dekk. Punkteringsfrie dekk gjør det nesten umulig for deg å punktere. De fleste av våre dekk har dessuten en reflekskant, så du slipper å ha reflekser i eikene. Dermed er du også mer sikker i trafikken.

Vi har merker som eksempelvis Continental, Schwalbe og Duro. Våre dekk fås fra 4” til 29”.

Sykkelslanger
Vi har et stort sortiment av sykkelslanger, slanger til trillebår og rullestol. Vi har merker som eksempelvis Continental og Schwalbe. De fås fra 4” til 29” og med både fransk/racer-ventil, bilventil og alminnelig ventil.

Lappesaker
Du finner også lappesaker til sykkelen, så du raskt kan få lappet eventuelle hull.

Sykkelpumper
Det er nødvendig med en sykkelpumpe, hvis du eier en sykkel. Det finnes et hav av forskjellige pumper. Noen er små og lette å oppbevare i eksempelvis lommen, og fotpumper er store og skal brukes med føttene. Noen er til luft, og andre er til CO2-patroner. Uansett hva du søker - så har vi et utvalg som med sikkerhet kan pumpe ditt dekk. Dekktrykksmålere sikrer at du får akkurat det dekktrykket du ønsker.

Sammenlign